![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
תיקון מגבים של פיאט פונטו ספייס 01 שפשוט הפסיקו לעבוד
שלום חברים ,
לפני כשעה קלה בזמן נסיעה כשהיה גשם סוער הפסיקו לעבוד שני המגבים הקדמיים . קודם כל המגב הימני פשוט נתקע ולא רצה לזוז יותר ולאחר שתי דקות גם השמאלי פשוט הפסיק לנוע יותר . כל מיני משחקים עם המגבים וכפתור הדלקתם עלו בשווא . בוא נגיד ככה , באמת שאין לי מושג איך הצלחתי להגיע לעבודה בסופו של דבר ( גם אם זה היה באיחור של חצי שעה ) . כשמנסים להפעיל אותם שומעים מן רעש מכני של תנועה שמגיע מן המנוע אך המגבים עצמם פשוט לא רוצים לזוז . אם זה חשוב , המגבים גם לפני כן כשעבדו היו עובדים על הפנים ... היו חורקים ונגררים על השמשה ורק אם השמשה הייתה רטובה לחלוטין עובדים כמו שצריך ולא נגררים וחורקים . תודה לעוזרים , אני חייב לסדר את הבעייה בדחיפות האפשרית כי פשוט לא ניתן לנהוג ככה בגשם . |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
לגבי החריקה על השמשות,פשוט החלף סט מגבים בעלות של 40 ש"ח.
לגבי זה שהם נתקעו,אני מאמין שהמנוע תקול מסיבה כלשהי,טובים ממני יעזרו בנושא זה ![]() דוד |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מגבים לא פועלים
כשהכל כבוי, בדוק אם בכל זרוע מגב האום שמחבר אותה אל הציר אינו משוחרר ואז יש החלקה שמונעת מזרוע המגב לזוז.
פשוט הדק היטב את האום (כשהמגב נמצא במצב "חנייה" לגמרי ימינה). בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אכן נכון מה שרפי כתב. אבל אם השיניים אכולות לא יועיל הידוק/חיזוק האום.
זה ישתחרר כאשר לא תצפה לזה. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תפרק את הזרועות ותבדוק מה מצב השניים, במידה ואכן הן אכולות תצטרך להחליף את הזרועות. מעבר לכך, כשהזרועות בחוץ תנסה להפעיל את המגבים ובדוק האם הבורג של הנהג מסתובב.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
תודה חברים ...בדקתי וראיתי שפשוט החיבור בין זרוע המנוע לזרוע המגב השתחרר וזה נדמה לי כאילו האום שהיה אמור לסגור מתחת את החיבור בין שני הזרועות פשוט נפל או משהו כזה . מישהו יודע איזה גודל אום זה ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat MK2 ELX | KIA Picanto EX
|
מדהים יש לנו אותו רכב!
קרה לי בדיוק את אותו הדבר אתמול בלילה בסביבות השעה 9 בלילה בנסיעה בכבישי הצפון בדיוק היה שבר ענן וכשהפעלתי את המגבים על פול ספיד הימני פשוט השתחרר היום פתחתי את זה וראיתי כמוך בדיוק שהאום מלמטה השתחרר חיברתי את הזרועות וליפפתי עם איזוליבנד ועובד נהדר כמו חדש ! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
אני רוצה לחבר את הזרועות עם אום חדש . השאלה אם גם הוא יפול כשאני אפעיל פעם הבאה את המגבים על פול ספיד ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat MK2 ELX | KIA Picanto EX
|
היי
עשיתי בירור קצר בפורום fiatforum.com הבנתי שמידת האום היא 13mm תנסה ותעדכן איך הלך |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
טוב חברים נואשתי ... ממה שהבנתי זה לא אום שמחבר בין זרוע המגה לזרוע המנוע אלא גומיה מיוחדת כזו . ניסיתי כל מיני קומבינות כמו איזורליבנד , אזיקונים , חוטים ופשוט כל פעם המגב מפסיק לעבוד דווקא ברגעים הכי לא מתאימים ( בזמן גשם זלעפות וכו' ) . אם למישהו יש הפתרון אשמח לשמוע ( חוץ מללכת לפירוקיה ולנסות להשיג גומיות חילופיות מה שלא בטוח אפשרי ) .
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצופר הפסיק לעבוד באונו | timor91 | אונו - טכני | 5 | 22-08-11 18:18 |
| חלונות חשמל הפסיקו לעבוד (ספייס 2001 ELX ידני) | zrazitsk | פונטו - טכני | 5 | 01-04-10 16:43 |
| חלון קדמי הפסיק לעבוד | yaniv hgt | פונטו - טכני | 3 | 20-10-09 15:00 |
| מתג חלון הפסיק לעבוד לי בHGT | agent5 | פונטו - טכני | 14 | 10-10-09 18:05 |
| מגב קדמי באונו 94 הפסיק לעבוד | bargal | אונו - טכני | 9 | 27-11-08 00:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד