![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
חדש פה יחסית והבראבו שלי.
שלום לכולם, אני חדש פה, קוראים לי עמית, בן 23 מאריאל.
בעברי היו לי כמה רכבים מעניינים יותר כמו אלפא רומאו ספרינט שנת 88 מנוע 1700, 2 פג'ו 106 XSI 1400 ו 1600, לנצ'יה תמה כמובן מנוע 2000 והיום אני מסתפק בבראבו שנת 97. הרכב חיצונית לא ממש מושלם, מכאנית נקנה באמת במצב מעולה +, אצלי יד שלישית ואני מחזיק אותו כ 3-4 חודשים, 173 אלף ק''מ. מה שנעשה בנתיים: הוזמן פנס אחורי שמאלי מאיביי שאצלי ברכב היה שבור (הוחלף כבר) בנתיים מה שנעשה זה צביעה של פנים הרכב בירוק (לא ירוק שרציתי אבל זרמתי עם זה) הרמקולים המקוריים שהיו הוחלפו למוראל טמפו 5*7 מקדימה ומוראל טמפו 6*9 מאחורה, הותקן רדיו דיסק של DUEL שכולל חיבור לפלאפון מהבלוטוס ומיקרופון חיצוני (היה חשוב לי). הוזמן מאיביי חלק פלסטיק שמשמש כמסגרת לרדיו דיסק ומקנה מראה טוב יותר. ג'אנטים הוחלפו מ14 ל,15 לשעבר של שחר (לנסו אס 2) והורכבו צמיגים במידה 195\55\15 של TOYO T1R. הודבקו כמה סטיקרים חביבים כמו כן מאיביי. כרגע מחכה למסכות לפנסים קדימה + אחורה כמו כן מאיביי. התכנון בעתיד: קפיצי הנמכה! שדרוג בלמים קדמיים לאלו של פונטו HGT או טיפו GT (הדגם האוטומטי של הטיפו בעל מנוע 2.0 ו 8 שסתומים). צנרת פליטה מלאה 2.5'' כסאות של אלפא 156 (מתאימים אחד לאחד) עוד שינויים קלים בפנים הרכב וזהו לבנתיים אני חושב. מתקדם לאט לאט. כמובן שידוע לי שתכלס לרכב אין פוטנציאל במובן המכאני (שיפורים) אבל אני נהנה ממנו בנתיים. בכללי אני חושק בפרוייקט אחר לגמרי של שיפוץ גולף דור ראשון, אך עם זאת לא מסוגל ליסוע ברכב פשוט כמו של כולם ולכן לאט לאט הרכב עובר שינוי. הרכב הזה משמש אותי ביום יום וזה בהחלט רכב מעולה לכך. נערך לאחרונה על ידי System_X : 18-02-12 ב 20:21. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צריכת דלק גבוהה יחסית | -אודי- | פונטו - טכני | 10 | 21-04-11 21:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב