![]() |
|
![]() |
מריאה - טכני טכני - דגמי מריאה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
|
מריאה 2002 יומן תיקונים
החלטתי לשתף מעכשיו את בעלי המריאה ובכלל את כל מי שמתעניין בתיקונים השונים במריאה שלי.
ביום שני האחרון עת נסעתי ברכבי הגיר החל לעשות בעיות (האמת תיארתי לעצמי שזה יגיע מתישהו מכיוון שכבר שמעתי רבות על "נפלאות הגיר " של המריאה), לאחר שהמשכתי לנסוע עוד קצת נדלקה לי נורה שלא בישרה טובות... לאחר בדיקה בספר הרכב מתברר שהנורה מבשרת על "טמפרטורת שמן גיר גבוהה מדי". עצרתי את הרכב והרכב נגרר ביום שלאחר מכן (בעקבות המלצה של רפי לין) ל:"י.ס שיפוץ ותיקון גיר אוטומאטי , רחוב מרכוס , אזור תעשיה סגולה , פתח תקווה" ". צוות המקום בדק את הרכב והרכב הושאר לשיפוץ גיר . (כ 3 ימי עבודה) יום שישי הגעתי לאסוף את הרכב לאחר שהגיר תוקן והגיר אכן באמת כמו חדש. עלות התיקון כולל מע"מ 4000 ש"ח . היום בבוקר הרכב נכנס למוסך המרכזי של פיאט ברמת החייל בעקבות תקלות שהיו ברכב כבר לפני מספר שבועות אך לא היה לי זמן לטפל בהם. (סעפת אגזוז סדוקה, צינור אוויר קרוע , ועוד כמה דברים קטנים) הרכב הושאר במוסך המרכזי ויהיה מוכן מחר . רוב התיקונים זולים ופשוטים למעט חלק אחד מאד יקר בלשון המעטה ואני מדבר על הסעפת שעולה משהו כמו 2500 בערך אחרי הנחה של 40%. כשהרכב ייצא מחר מהמוסך מבטיח להמשיך לעדכן במידה וזה מעניין מישהו. המשך יום טוב
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צביקה הכל טוב ויפה אבל למה לא לקנות מפירוק סעפת שהיתה עולה לך 200 ש"ח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל
|
חיפשתי אבל לא מצאתי..
בכל אופן החלק הוזמן והרכב ממתין עד מחר במוסך.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
פי איזה מחיר בשביל סעפת פפליטה לי ניסדקה ביונדאי הסעפת והלכתי ותיקנתי אותה אצל א.פ.י אגזוזים בבני ברק עלה לי 100-150 שח הריתוך והכל טוב בנתים לא היה אפשר לרתך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל
|
צטט:
האמת אולי ריתוך היה מספיק . אולי, אבל אותי לימדו שמה שעולה בזול.. בסוף עולה ביוקר.. ומאחר שאני לא אוהב להסתמך על ריתוכים במיוחד מה שנוגע לרכב עליו אני נוהג החלטתי שאני אחליף את החלק יעלה כמה שיעלה. כל אחד כנראה עושה את השיקולים שלו בסופו של דבר.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ישור קו - פיאט מריאה 2002 | doorman | מריאה - טכני | 4 | 08-05-11 22:34 |
פונטו HGT 2002 יורו 3 - יומן טיפולים ובעיות טכניות . | liormil | פונטו - טכני | 17 | 10-02-11 23:15 |
איפה קונים כיסוי לאוטו? | Bumblebee | רכב כללי | 1 | 02-07-10 19:41 |
הערכת תיקונים קלים | רועי22 | שיפורים וקוסמטיקה | 14 | 11-04-10 19:26 |
[למכירה] פיאט מריאה 2002 ELX | vagonir | מכירה | 0 | 22-07-08 05:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד