![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
רדיו דיסק לפונטו
היי, לאחרונה בשל בעיות קטנות בפאנל של המגבר (רדיו דיסק?) וצורך בחיבור PL3.5MM וUSB החלטתי להחליף את הפאנל הקדמי שלו.
ראשית לפני שאבקש את עזרתכם, מה עלי להחליף? את הפאנל הקדמי וה"נשלף" או שאני חייב להחליף את כל הקופסה של הרדיו דיסק ולחווט את המערכת מחדש (כמובן לא ממש לחווט אלא להלחים את הרמקולים למגבר שנית). בנוסף לכך, האם פאנל איכותי יוסיף לשמע או שמא ( ) לא יהיה הבדל ואני אצטרך להחליף את כל הקופסה?עכשיו לעניין, אני זקוק לרדיו דיסק לרכב פיאט פונטו 2002 (או רק פאנל קדמי, זה בעיקרון מה שאני צריך) * PL3.5MM + USB (או לפחות אחד מהם) * תמיכה בMP3 * תמיכה בFLAC * פאנל שנראה טוב אשמח לעזרה, מצטער על הבורות פשוט אני לא ממש בקיא בנושא האודיו לרכבים. אגב, כמעט שחכתי, תקציב, אז התקציב הוא 0 שקלים. אין עלי כלום, אני עדיין לומד ולא עובד כרגע, מה שאצטרך אני אשיג תכסף בסופו של דבר - אז תתחשבו. תודה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
וואו
![]() ראשית מגבר הוא מגבר ורדיו דיסק הוא רדיו דיסק ופאנל זה הדבר הזה עם הכפתורים לכיוון הווליום כיוון תחנות כיוון אקולייזר (ואלוהים יודע מה עוד יש לך שם) שיושב בקצהו הקדמי של הרדיו דיסק . אתה לא יכול להחליף פאנל של מכשיר מסויים לפאנל של מכשיר בעל תכונות שונות ממנו ולצפות לקבל פיצ'רים שונים (זה יהיה בערך כמו שתחבר כנפיים לדג ותצפה שהוא ילמד ללכת )אל תלחים שום רמקולים לשום מגבר ![]() ![]() כמעט כל רדיו דיסק בשוק יתאים לפיאט פונטו ולהמון יש את המאפיינים שאתה רוצה זה הכל עניין של תקציב . כשיהיה לך תקציב מסויים שתהייה מעוניין להשקיע תוכל לשאול שוב ולקבל המלצות אך עם 0 שקלים לא ניתן לעשות הרבה . |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה לפונטו: 4 רמקולים JBL + רדיו דיסק Alpine + משענת יד | avi097 | מכירה | 15 | 31-10-11 02:08 |
| רדיו דיסקים לרכב | erez_1987 | מכירה | 0 | 25-07-11 22:03 |
| למכירה| רדיו דיסק JVC | fiat-punto | מכירה | 0 | 22-10-10 18:14 |
| רדיו דיסק לא קולט דסקים | ברא | אודיו | 3 | 08-10-10 21:05 |
| רדיו של JVC | aviabutbul | פונטו - טכני | 2 | 23-08-10 01:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד