![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
בורג בוקסה שנועל את הפנסים האחוריים נפל לתוך פח הרכב
אולי זה נשמע כמו התחלה של בדיחה,אבל מי שפירק פעם את הבקלית האחורית של פיאט פונטו דור ראשון יודע שיש בעצם 2 ברגי "בוקסה" שתופסים את הפנס אחד למעלה ואחד למטה מתחת למגש של הרמקולים בצדדים..אז היום לאחר פירוק הפנס (נשרפה לי נורת ברקס שמאלית והייתי צריך להחליף אותה) באתי להחזיר את הפנס למקום והבורג בוקסה התחתון נפל לי לתוך הפח (ממש מתחת לאיפה שהוא אמור להיכנס יש כזה כמו 'תהום' בפח ויכולים ליפול שם דברים קטנים),ולשם נפל הבורג.
כרגע הפנס תפוס רק ע"י בורג בחלקו העליון. יש למישהו מושג אם אפשר לקנות כזה בורג חליפי בחנות חלפים?..או שחייב ללכת לפרוקיה ולהחליף?.. אני לא יודע מאיזה מתחת הבורג עשוי אבל ניסיתי למשוך עם מגנט והוא לא נתפס.. עזרה מישהו?..
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
הבורג בוקסה מתוך הרכב?
תרים את המושב האחורי, שם תמצא אותו |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
איפה הכיסא ואיפה הפנס מקסימום אולי להזיז את הביטנה בתוך הבג'ז או מוט מגנט
אבל אני פשוט הולך לחנות ברגים קונה בורג רגיל וסוגר |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אום פנס אחורי
אום זה עשוי מאלומיניום בפונטו דור ראשון ולכן מגנט אינו מושך אותו.
בפונטו ספייס זה כבר אום (גם במידה אחרת) מברזל. נסה לקנות אום כזה בפרוקיית רכב או במוסך מורשה היבואן או בחנויות חלפי פיאט שבת"א: 1. www.musach.co.il/details.asp?id=63 2. www.musach.co.il/details.asp?id=279 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בפונטו דור ראשון האום לא עשוי מאלומינום. מגנט כן מושך אותו. (ראה תמונה).
Sufadev, בפעם הבאה שאתה מפרק את האומים. דחף סמרטוט ל-'תהום'. אתה יכול להשתמש באום 10 מ"מ רגיל, אבל לפניו תכניס מוטרה עוברת או כמה שייבות. לדעתי בדברים הללו לא צריך להיות פדנט. בתמונה מתחת למגנט יש אום 10 מ"מ לדוגמה. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תודה רבה לכולם על התגובות,אכן הבורג נמשך ע"י מגנט וכך בעצם הוצאתי אותו..אבל להפתעתי גיליתי בתוכו חלק מהפין של הפנס עצמו (כנראה נשבר בתוכו בגלל סגירה חזקה מדי), ובפנס עצמו נשארו אולי 3 ס"מ של הפין..אני צריך להחליף פנס או אולי אפשר להוציא את הפין מהבורג בוקסה הזה ואיכשהו לחבר אותו לבורג של הפנס?..(אולי הלחמה או משהו בסגנון)?..או שדרושה החלפת פנס שלם?
וחיפשתי בכמה פירוקיות אמרו לי שהבורג בוקסה הזה בא ביחד עם הפנס ולא ניתן למצוא תחליפי ואם אני רוצה את הבורג אני יצטרך לקחת פנס שלם דוד |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
לדעתי כ-3 מ"מ בורג מספיק. שים עליו שייבה דקה וסגור עם אום כמו בתמונה.
לא לסגור חזק, ברגש. דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
שווה להלחים אם ההברגה תהיה קצרה
אפשר להחליף רק את בית המנורות ולא את כל הפנס |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
תודה על התגובות
יאיר,אני לא חושב שיהיה כזה הבדל במחיר בפרוקייה בין בית מנורה לבין כל הפנס..למעשה אני חושב שהפרוקייה תעדיף למכור לי פנס שלם. דוד,אני אנסה את עצתך..אך קודם אני צריך להצליח להוציא את הפין השבור שתקוע בטוח האום.אשמח להצעות איך להוציא..ניסיתי עם שפיץ פלאייר ונראה כי המאבק ימשך שנים ![]() דוד |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
לא בטוח שאם תוציא את הבורג השבור, תצליח להרכיב את החלק.
משום שההברגה היא בערך באמצע הבוקסה, והיא לא תגיע לבורג השבור. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חלונות שחורים האחוריים | יניב1190 | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 10-10-11 00:13 |
| מאיפה להעביר את הכבל מהמצבר לתוך הרכב (בשביל המגבר)? | tsur132 | אודיו | 1 | 13-10-10 16:08 |
| מדוע לא כדאי להשקיע ברמקולים האחוריים | DAn-BP 1.8 | אודיו | 5 | 25-07-10 04:17 |
| צריך עזרה בנוגע לפנסים האחוריים בפונטו HGT | quadx | פונטו - טכני | 2 | 17-05-09 22:58 |
| איך הניקלים שעשיתי בפנסים האחוריים? | i12z | פיאט כללי | 9 | 26-04-09 04:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד