![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
תמיכה לפונטו HGT בתכונת Torque
תוכנת Torque, אפליקציית אנדרואיד הקוראת נתוני רכב, איפוס תקלות ועוד אינה תומכת במחשב של הפונטו HGT.
חיבור OBDII Bluetooth מאפשר גישה למחשב הרכב דרך מחשב נייד, אך לא דרך התוכנה. אמנם אני לא בעל HGT, אך בשביל לעזור לחבריי פתחתי פוסט באתר של טורק הקורא להם לתמוך במחשב רכב של ה-HGT. אז אם אתה בעל HGT, רוצה לקנות אחת בעתיד, או חבר פורום שרוצה לעזור, כנסו שנייה לאתר של טורק, תירשמו (2 שניות) והגיבו בפוסט שאתם רוצים תמיכה ל-HGT גם כן! במידה ויהיו מספיק תגובות, אני מאמין שהם ישמעו לנו וינסו לעזור! תודה רבה חברים! ערן הפוסט: http://torque-bhp.com/forums/?wpforu...topic&t=1294.0 וכמובן אם ידוע לכם עוד דגמים של פיאט שלא נתמכים זה הזמן להגיד, נכלול אותם גם בבקשה!
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 14-10-11 ב 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תמיכת איבחון בפונטו HGT
אולי זה נובע כי בפונטו HGT יש ביחודיות מע' ניהול מנוע של "טושיבה".
בברכה - רפי לין
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
תמיכה בנושא חיבור למחשב ניהול מנוע | punto_GT95 | פונטו - טכני | 1 | 13-11-10 20:54 |
מחפש- מנגנון שליטה על מראות חשמליות-פונטו ספייס | khc | קניה | 2 | 07-11-09 15:26 |
עזרה בקורות תמיכה | hgt | בעלי מקצוע | 6 | 09-06-09 22:27 |
שלט מזגן - שליטה על המזגן והאוורור | Lior_c | טמפרה - טכני | 9 | 11-04-09 20:48 |
אירוע תמיכה לחוק הספורט המוטורי 2 יוצא לדרך!!!! | מועדון פיאט ישראל | 25 | 21-12-05 15:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד