![]() |
|
![]() |
בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה 1.6
|
מהירות 2 במאוורר לא עובדת-מה עושים?
היכן נממא הממסר שמפעיל את מהירות 2 במאוורר?
היכן נמצא הממסר שמפעיל את המאוורר עם הפעלת המזגן? איך הדרך הנכונה לנקז אויר? כרגע הנגד שלי מקוצר ופועלת רק מהירות 2 שהרכב קר ומפעילים מזגן המאוורר לא נכנס לעבודה. האם 2 הממסרים הנ"ל יושבים בקופסא שמתחת למצבר והם נפגעו מהמצבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
ממסרי מאורר רדיאטור בראבה
יש כמה דגמי בראבה ובאיזה שנת ייצור מדובר?.
בתיבת ההמסרים שלפני תא המצבר (למטה בחזיתו) ישנם ממסר מהירות 1 (מופעל ע"י המזגן) למאורר הרדיאטור וממסר השהייה (כחול) להפעלת פיקוד ממסר מהירות 2. ממסר הפעלת מהירות 2 (המהירה) נמצא בתוך ביית פלסטיק קטן על כונס האורי של מאורר הרדיאטור. מע' החשמל של המזגן המקורי בבראבו/ה, כולל הפעלת מאורר הרדיאטור, הנה מתוחכמת ומצריכה שרטוט חשמלי מתאים כדי לטפל בה מהר וביעילות. אם תרשום כתובת דוא"ל, (ושנת ייצור) אוכל לסרוק ולשלוח לך את שרטוט החשמלי של מע' המזגן בבראבו/ה. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
|
מודל 96 גיר רגיל 1.6
מהירות 2 לא עובדת לי ומה שעשה חשמלאי זה פשוט ביטל את הנגד ועכשיו שהוא נכנס לעבודה רק במהירות 2).
אני מבין שאם מהירות 2 לא עובדת כנראה שהממסר שעל מאוורר הרדיאטור לא תקין? האם הממסרים בתיבת הממסרים קשורים להפעלת המאוורר ללא קשר למזגן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
|
מאורר הרדיאטור
זאת עבודה לא מקצועית.
גש לחשמלאי במוסך מורשה היבואן שיבצע תיקון כראוי ושמאורר הרדיאטור יפעל כשורה בשתי מהירויותיו. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
|
דואר אלקטרוני gilad267@012.net.il
1.6 ידני מודך 96
אודה לך אם תשלח לי את השרטוט אז אם מהירות 2 לא עובדת החשד הוא בממסר ההשהייה שבתיבה או ממסר מהירות שתיים שעל המאוורר נערך לאחרונה על ידי gilad267 : 29-06-11 ב 23:58. סיבה: תוספת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
|
שליחת השרטוט
נא רשום כתובת דואר אלקטרוני ואשלח לך.
בברכה - רפי לין
![]() |
#7 |
Junior Member
|
gilad267@012.net.il
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
רפי, תשלח לי בבקשה גם את הסריקה למייל: skovtyn@gmail.com
אצלי המאוורר מתחיל להסתובב כאשר החום מגיע לכ - 2 קוים מעל האמצע, האם זה מצביע על כשל במהירות 1, כיצד ניתן לבדוק שאכן מהירות 1 לא עובדת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
בעל מקצוע
מנהל
|
בדיקת פעולת מהירו 1 במאורר הרדיאטור
ביוניט הרדיאטור, החוט המרכזי שצבעו שחור (הארקה) כשאתה מגשרו אל החוט הכחול מהירות 1, האיטית של המאורר אמורה לפעול.
לאחר מכן שנה את הגישור מהחוט המרכזי אל חוט תכלת/אדום ומהירות2, המהירה של המאורר רדיאטור צריכה לפעול (דרך ממסר שנמצא על כונס האויר של המאורר). השרטוט נשלח לשניכם. בברכה - רפי לין
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מהירות מאוורר איטית לא עובדת - פונטו MK1 | ארילו | פונטו - טכני | 13 | 14-07-14 12:35 |
תקלה במאוורר פונטו HGT | turbo guy | פונטו - טכני | 41 | 26-07-10 21:04 |
ברשותי פיאט פונטו עם בעיה במאוורר רדיאטור. | Avi g | פונטו - טכני | 6 | 03-04-10 23:31 |
בעיה רצינית!! במאוורר | eyaluriel | פונטו - טכני | 7 | 17-11-08 21:36 |
חישן הטמפרטורה במאוורר | Akusho | טמפרה - טכני | 11 | 26-02-08 19:01 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד