![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
נסיון אחרון לפונטו 1.6
שלום לכולם,
אחרי המון חלקי חילוף והרבה שעות בליפטים של מוסכים ממקומות ומסוגים שונים החלטתי לשאול את החברים פה, גם בגלל שיש לכם הרבה ידע ונסיון וגם בעיקר בשביל התמיכה הרחבה שמציעים כאן. אז ככה, הרכב הוא פונטו 1.6 דגם ELX בעל 90 כ"ס שנת 96. מה שקורה זה שנמאס לי לבקר במוסכים שלא מכירים את סוג הרכב הזה ועושים יותר נזק מתועלת והחלטתי ( כמובן אם ישמע לכם גם הגיוני ) להעמיד את האוטו ולהתחיל לפרק חלקים מהאוטו ולבדוק את תקינותם יש לי ידע על הרכב בגלל כל הפעמים שהייתי במוסך. הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי שבגללו חשבתי על זה הוא שהרכב החליט שהוא רועד בתחילת נסיעה וכבה לי בעמידות ברמזורים ומוסכים קרובים אליי לא יודעים "מי זה ומה זה" "ונחליף וננסה" לדעתי כבר מוגזם. יש פירוקייה באיזור שלי שיש שם פונטו כזאת ואוכל להעזר בה. אני מצרף תמונה של איזור המנוע, ותודה רבה לכל מי שיגיב כאן לטוב או למוטב. כל עצה, הערה, הארה וכו' תתקבל בכבוד. תודה רבה מראש, מוטי. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ספייס - האם למישהו יש נסיון עם השחלת חיווט לרמקולים בדלתות? | raanan_t | אודיו | 2 | 27-06-09 22:02 |
למישהוא יש נסיון (טוב או רע) עם מוסך כחול לבן בפ"ת. | meymia | בעלי מקצוע | 3 | 08-01-09 00:14 |
עוד נסיון רכישה מפוקפק. | meymia | פיאט כללי | 2 | 02-05-08 14:59 |
אונו מתכבת (בדרך כלל נדלקת לאחר נסיון אחד) | eliran_a | אונו - טכני | 15 | 22-03-08 16:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד