![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
ייעוץ ברכישת פונטו 2005
היי,
אני שוקל לרכוש פונטו ספייס 2005, דגם אקטיב אוטומטי. הרכב עבר 55000 ק"מ. אשמח לקצת ייעוץ בקשר לדגם הנ"ל. בעיקר כמה שאלות מטרידות אותי: 1. איך התיבה הרובוטית? 2. איך האמינות באופן כללי? 3. האם צריך להירתע מכך שמדובר בדגם של 8 שסתומים? מבחינת התקציב הייתי לוקח גם את הדגם של ה-16, אבל לא מצאתי. כמובן שאשמח גם להתרשמות כללית. בתודה.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
פונטו רובוטית - יתרונות וחסרונות
הפונטו הרובוטית (דגם ספייס אקטיב) הינה מכונית טובה בהחלט , שמה שמאפיל עליה הוא הדגם הבכיר פונטו ספייס דינאמיק 16 שסתומים עם מנוע עדיף 80 כ"ס ותיבה רציפה יפאנית עדיפה
מכל המובנים ("ספידגיר"). מניסיון של 5 שנים וכמעט 100,000 ק"מ עם פנדה רובוטית (עם מנוע וגיר זהה לפונטו אקטיב) מדובר בחבילה סבירה בהחלט. הגיר , יחסית לרובוטי מוצלח ונעים למדי עם אמינות טובה , אבל לא מושלמת. הפונטו אקטיב סוחבת היטב באופן יחסי למנוע 8 שסתומים 60 כ"ס. התיבה הרובוטית כמעט ואינה מטלטלת בשילובי ההילוכים והשילוב עם מנוע ה - 60 כ"ס מאוד חסכוני. לא כדאי להשתמש במוד E , למעט אם אתה נוסע במישור ובאופן מתון מאוד. האופציה הידנית נוחה ומומלצת. כמובן בעלייה הרכב מתדרדר אם לא שמים גז או ברקס. כאמור , הפונטו בכלל אמינה בהחלט , התיבה הרציפה בדגם הדינאמיק מאוד אמינה ונטולת תקלות. בדגם הדואלג'יק (רובוטי) שמעתי על תקלות ספורדיות מועטיות - אך יקרות מאוד. דומני , כי קל יותר למצוא דווקא את דגם ה16V האוטומטי. כדאי ללכת עליו. שים לב כי הדגם זהה מאמצע מודל 2004 ועד 2006. העדף רכב שמור ומטופל כנדרש על שנתון וקילומטראז. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
תודה רבה. בינתיים הצלחתי למצוא רק את ה-8 שסתומים בקילומטרז' נורמלי, כל ה-16 שראיתי עשו יותר מהרכב שלי (שהוא מ-2000)...
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ ברכישת פונטו | ssmok | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 14-01-11 03:47 |
| ייעוץ ברכישת פונטו 2004 ELX | tslm2405 | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 25-03-10 21:59 |
| ייעוץ ברכישת רכב, סקודה 2005 : | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 03-01-10 12:10 |
| ייעוץ ברכישת פונטו ספייס אקטואל 2005 + דו"ח בדיקה | kobyt | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 22-10-09 17:46 |
| ייעוץ ברכישת רכב- פונטו אוטומטית 2002 | ron123456 | פיאט כללי | 1 | 28-03-09 20:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד