![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו s 60
|
שלום, רעשים ממיסב אלטרנטור- פונטו 99'
צריך להחליף את המיסב,
האם ניתן לפרק רק את הפולי ללא פרוק האלטרנטור, או שמא צריך להוציא אותו החוצה ואז לחלוץ את המיסב. אם משהוא יודע גם מה המק"ט של המיסב- גם יועיל... תודה תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
החלפת מיסב אלטרנטור דורשת פתיחת האלטרנטור. שני המיסבים יושבים בתוך בתי-מיסב בשני "מכסי" האלטרנטור. בצד של הפולי ובצד האחורי. אם המיסב הרועש הוא הקדמי זה קצת יותר עבודה כי אתה צריך לחלוץ את הפולי, מה שלא צריך לעשות במקרה של מיסב אחורי.
אחרי הסרת הפולי, פתח את גוף האלטרנטור בעזרת הברגים הקפיים ואז הסר את המכסה העליון (ועליו המיסב). שים את המכסה סגור אופקית במלחציים ואז עם בוקסה שמתאימה להיקף המיסב, דפוק אותו בזהירות החוצה. מיסב חדש הרכב בסדר הפוך - שים לב לדפוק אך ורק על ההיקף החיצוני של המיסב, במכות עדינות.
|
|
|
#3 |
|
Member
|
תודה על ההתיחסות
ראשית מדובר כנראה במיסב מאחרי הפולי- (ריסוס קל של זזקל השתיק את הרעש)
אם כך אפרק את כל האלטרנטור ובהזדמנות זו אחליף את שני המיסבים. עדיין אם מישהוא יודע מה המק"ט= אשמח תודה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
מישל בוקר טוב,
שכחתי פרט חשוב: כשאתה רוכש מיסבים, קנה מיסבים מהסוג הטוב ביותר שיש. גם SKF השוודי וגם NSK היפני, שניהם ברמה גבוהה ולא תצטרך לחזור על הפעולה הזו שנים קדימה... לעולם אל תתפתה לקחת משהו סיני או משהו ללא שם מוכר. בהצלחה.
|
|
|
#5 |
|
Member
|
כמובן!
מכיר את זה מתיקונים אחרים.
תודה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גרנדה פונטו- רעשים לאחר כניסה לבור | טלי | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 30-06-10 10:20 |
| רעשים בסיבוב ימינה של ההגה פונטו 2000 דור 1 | r.a20 | פונטו - טכני | 17 | 02-09-08 19:16 |
| אלטרנטור | ohads | פונטו - טכני | 3 | 29-02-08 01:42 |
| רעשים במנוע פונטו. | פורום הגראז' | 3 | 30-04-07 21:30 | |
| פונטו MK1 - אלטרנטור (כותרת ערוכה) | פורום הגראז' | 4 | 26-02-07 20:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד