![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
זקוק להמלצה על מוסך לגבי ניקוי בית מצערת ומנוע צעדים
שלום חברים. בזמן האחרון יש לי בעיה של נפילת הטורים ל 600 סל"ד ואז קפיצה בחזרה ל -800, בזמן שאני עוצר. בנוסף בבוקר כשאני מחמם את המנוע אני רואה שהטורים זזים (ממש מעט) בזמן שאני לוחץ לחיצה קבועה.
בנסיעה - כשאני עוזב את הגז אני מרגיש שהנסיעה לא חלקה אלא הרכב כאילו מגמגם או רועד/ מתנדנד. אני לא רואה בעיה בטורים אלא רק התחושה בנסיעה לא נעימה. לפי מה שהבנתי פה בפורום סביר להניח שזה ניקוי בית מצערת ו/או מנוע צעדים. אני מקווה שזה לא משהו אחר, אם אתם יודעים משהו אחר אשמח לשמוע. רציתי לשאול לגבי מחירים פחות או יותר לעבודה כזו (אני לא טכני ולא אעשה זאת לבד). בנוסף רציתי לבקש המלצה, האם ללכת למוסך מורשה או למוסך אחר שמתמחה בתחום. שמעתי וקראתי על משה זר, השאלה היא אם עדיף ללכת אליו מאשר למוסך מורשה שמכיר את הרכב בטיפול כזה. הרכב הוא דינמיק, גיר רציף. צריכת הדלק שלי היא 12 ק"מ לליטר בממוצע לנסיעה משולבת. בעיר הרכב קצת שותה לי דלק לצערי (10). כל הנסיעות ללא מזגן, ולכן אני חושב שהצריכה קצת גבוהה, או שהציפיות שלי לא ריאליות והרכב לא שותה דלק כמו שאני חושב? נערך לאחרונה על ידי guyguy : 23-12-10 ב 15:15. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור | mishel27 | פונטו - טכני | 19 | 19-04-10 20:53 |
שאלה לגבי מוסך שמשון ביהוד | lrl23 | בעלי מקצוע | 16 | 13-09-09 20:17 |
בירור לגבי מוסך! | lrl23 | בעלי מקצוע | 4 | 24-03-09 23:48 |
חימום יתר ומנוע שפועל יתר על המידה גם כשהאוטו עומד | פורום הגראז' | 12 | 10-10-06 00:09 | |
שאלה לגבי מנוע צעדים - פונטו דור 1 | פורום הגראז' | 0 | 28-07-05 00:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד