![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
חלונות כהים לרכב מומלץ!!!
חברים שלום אני ממליץ על אלון ינאי שהוא בעל חברת סאן סט
חברה לציפויי חלונות כהים: חלונות לרכב לבית ולמשרד. אז ככה 10% הנחה לכול חברי פורום פיאט ויש גם אחריות לכול החיים על העבודה על החומר ובנוסף הפתעה שאין בהרבה מקומות לא אהבת, לא מתאים, לא ניראה לך, לא רוצה תוך 30 יום תקבל את כספך חזרה!!! הערה: אני את שלי עשיתי אצל הבני דודים בטירה עלה לי 50 ש"ח לחלון אבל העבודה לא משהו החלון לא כולו צופה ואני בטוח שבעוד שנה הציפוי כבר לא יראה טוב. אצל אלון יש אחריות לכול החיים, לפי דעתי שווה לגשת ולבדוק. חברת sun-set מיקום: מושב חגור (ליד כפר סבא) כתובת האתר: http://www.sun-set.co.il/ נערך לאחרונה על ידי lrl23 : 28-05-10 ב 14:52. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט קופה
|
כמה גזענות ושטויות בהודעה אחת!
שילמת 50 שקל עלובים לחלון אחד ולבוא ולהגיד שהבני דודים עשו לך חרא של עבודה. בכל מקום שתלך תשים עלות של שווארמה וקולה על חלון יתנו לך את אותה התמורה. עבודה זולה =מחיר זול. אהה כן,ותתחדש.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
אז קודם אין שום דבר שמגדיר פה גזענות לא באתי ואמרתי משהו גיזעני כי אני האחרון שידבר ככה.
יש לי כול כך מלא חברים מטירה וטייבה שאני בחיים לא יחשוב לומר מילה רעה. בסה"כ אמרתי בני דודים אין שום דבר רע בזה. לגבי הכסף כן נכון ידעתי שזאת התמורה שאני מקבל עבור המחיר הזה לקחתי את זה בחשבון ויש "בני דודים" שיעשו את זה ביותר מיקצועיות. שורה תחתונה אני לא רואה שום עיניין של שטות ובטח שבטח גזענות בהודעה הזאתי!!! ובמידה ואתה או מישהו אחר חושבים שיש פה איזה שהוא סוג של גיזענות אז סליחה זאת לא הייתה הכוונה!!! בברכה לירן lrl23 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לצערי אני מאוד מאוכזב מרמת העובדה, ולדעתי האישית היא לא מקצועית. למשל, העבודה מתבצעת בשטח פתוח ובגלל זה נדבקים ליכלוכים מתחת לציפוי. עצתי היא למי שכספו וזמנו חשובים לו - לחפש מתקין אחר. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הכהיית חלונות רכב ע"י פילמים
כאן עובדים בתוך חדר/אולם יעודי, ברמה גבוהה ובקפדנות ודייקנות על העבודה ועם חומרים מהטובים שיש. הסניף המרכזי הנו ברמת גן: www.sunfilm1.co.il
בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אני לא יודע קניתי אצל הדודים מחצי חינם ציפוי לחלון 50*300 בעלות של 28 ש"ח .
לפעם ראשונה עם עזרה של יוטיוב יצא טוב. רצוי מאוד במיוחד לפונטו דור 1 החלונות ללא הגנה מהשמש שהרוגת את המזגן מחפש גיליון שרוחבו יותר מ-50 ס"מ להדבקה לחלון בבית יש מידע בנושא נערך לאחרונה על ידי yair068 : 15-08-10 ב 16:11. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רכישת פילם רחב
תוכל לקנות פילם ברוחב 152 ס"מ ולפי אורך (מתוך גליל) אצל SUNFILM בסניף רמת גן
ודבר ישירות עם פיליפ בטל' 052-4202020. בברכה - רפי לין
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
28 זה עוד יקר.. אני הייתי קונה ב-20 תמיד... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
תגיד לי איפה אתה קונה שווארמות אתה?
|
|
|
|
#10 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
טוב חבר'ה אז ככה:
דיברתי היום עם אלון מחברת sun-set ההצעת מחיר שהוא נתן לי ל2 חלונות אחוריים+שמשה אחורית גדולה לפיאט פונטו ספייס הייתה לא פחות מ-500 ש"ח מה זה המחיר הזה ??!?... האם יש פה מישהו שגם עשה אצלו במחיר כזה מופרז ?!?!?... |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חלונות כהים | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 17-01-10 17:19 |
| חלונות כהים לרכב, באמת עסק כזה יקר? | BentzZz | שיפורים וקוסמטיקה | 32 | 07-12-09 19:54 |
| חלונות כהים | zoola | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 26-10-09 22:12 |
| שמן מומלץ- אונו 94 | kokit | אונו - טכני | 1 | 21-02-09 13:12 |
| הדבקת חלונות כהים | זאב | פונטו - טכני | 1 | 02-03-08 04:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד