![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מכתב בנושא שביעות רצון מסמל"ת
אתמול קיבלתי מכתב ממחלקת שירות לקוחות בסמל"ת
שבו הם רוצים את דעתי בקשר לשירות שאני מקבל מהמוסך שבו אני מטפל ( שמשון). אין צורך לפרט כי רובכם בטח קיבלו / יקבלו את המכתב. מה שחשוב הוא שבסוף המכתב יש סעיף הערות והצעות אני ניצלתי את ההזדמנות והערתי את תשומת ליבם לגבי התימחור והאיבזור של הגרנדה פונטו !! . אני חושב שכדאי לנצל את ההזדמנות שקיבלנו בכדי לנסות ואולי לשנות את הגישה של סמל"ת לגבי המותג [פיאט אנחנו קבוצת אנשים גדולה וזה יכול להשפיע !! יוסי |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
תשכח מהוזלה במחיר של הגרנדה. הוא צפוי לעלות בכ5-10 אלף ש"ח במשלוח הבא. וזה לאחר שכל המשלוח הראשון נמכר.
אם אני אקבל את המכתב, הם יחטפו בראש בנושא הוריאטור. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
לא התקוונתי רק למחיר !
אלא לעובדה שהרנו קליאו עים 6 כריות מנוע 1.6 ליטר וגם 5 כוכבים יורונקאפ נימכרת ב: 120000 ש"ח בלבד!! ואילו הגרנדה פונטו באיבזור נחות בהרבה תעלה 110000 ש"ח אני לא רוצה לחשוב כמה ה1.4 דיזל תעלה כשתגיע ! |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
1.3 דיזל.
קליאו לא נמכרת בארץ למיטב ידיעתי. הגרנדה נוסעת סבבה, התיבה הרובוטית שלה הורסת הכל. עד שאני לא רואה כאן גרסה דומה ל HGT, אני נשאר עם שלי, והכיוון הכללי בעוד מספר שנים הוא אלפא, איך לא. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
גידעון כשתעבור לאלפא הצהובה שלך עוברת אלי
כמה כאלה יש בכלל בארץ |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
חברים אל תישכחו את נושא חוסר שביעות הרצון מהואריאטור שעולה כ3000ש"ח והולך כל שנה וחצי בערך כשבאירופה התיקון נעשה על חשבון פיאט אחרי אחריות והלקוח משלם רק על העבודה!
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד