![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
[דיון] שיפוץ רכב אספנות, האם לדעתכם חייב להיעשות כמה שיותר "נאמן למקור"
ההודעה מופנית לצביקה עקב שרשור שהחל כאן:
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...5146#post55146 כשהתחלתי לכתוב את דעתי הבנתי שהשרשור מתחיל לחרוג מהנושא ולכן פתחתי נושא חדש כאן, הרגישו חופשי להביע דעה. בבקשה בלי העלבות. ------------------------------------------------------------------------- דעתי האישית היא שרכב לא חייב להיות מקורי לאחר שיפוץ. חשוב שהרכב יהיה אסתטי וכל השאר זה עניין של טעם. שמירה על מקוריות לדעתי היא נחמדה למוזיאון, אך כשמשפצים רכב אפשר וכדאי להכניס קצת טאצ' אישי. זה עניין של דעה אישית ואני מניח שיש שיחשבו שבשיפוץ צריך לשאוף כמה שיותר למקור, שתי גישות שונות למטרה אחת, "שימור כלי רכב שאם לא היה עובר שיפוץ כזה או אחר היה הופך לפחית קולה". צביקה, מה יאמרו כל האספנים על הרכב של מומי? פיאט X1/9 שנופחה מעבר לכל פרופורציות, הושתל מנוע מהגיהנום והצמיגים האחוריים הם ברוחב שלא היה מבייש 911 קאררה. לדעתי האישית הרכב הזה הוא דוגמה לרכב שעבר שיפוץ ובניה שהפכה את הרכב הזה לרכב מיוחד מאוד ולמרות הניפוחים שלו הוא עדיין אסתטי. באיזשהו מקום אני חושב שככה צריכה להראות X1/9 כשיצאה מהמפעל.
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 05-10-09 ב 18:35. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חייב כותרת ערוכה - מחפש בולמ"ז בזול | <<האריה השחור>> | פונטו - טכני | 12 | 10-06-09 09:14 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד