![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט לצערי
|
שאלה קטנה על הגיר הרציף בפונטו דינמיק 2006
שלום לכולם!
אני הולך לשאול שאלה מצחיקה נראה לי, אבל רציתי לדעת האם במצב נסיעה חייב להשתמש ב- +/- של הגיר? או שאפשר גם פשוט להשאיר את זה על d ולנסוע כרגיל? בלי להתעסק בידית הילוכים בזמן הנסיעה.. כי קראתי את הפירוט על הכל פה: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2739 ולא הבנתי.. מצטער ותודה (: |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
כבר ענו לי בפורום אחר..
תודה על כלום.. אף אחד לא חייב לי כלום פה זה בטוח, אבל זה מבאס לאלה שגם אחרי שעתיים לא מקבלים תשובה לשאלה כל כך פשוטה :/ בייחוד אחרי שאני רואה ש-19 אנשים צפו בהודעה וסביר להניח שלפחות 1 מכיר את הרכב. באסה.. אבל לא משנה, מקווה שפעם אחרת שתהיה לי שאלה יותר חשובה זה לא יהיה כך. אפשר לנעול! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מוסטנג היקר,
לא כל מי שצפה בהודעה שלך יודע את התשובה ולא כל מי שיודע את התשובה צפה בהודעה שלך. שים לב שמדובר בפורום ולא בצ'אט. מקווה שתהנה פה למרות הכל.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
לא אמרתי שכולם יודעים את התשובה.. אבל בכל זאת כל כך הרבה אנשים שנכנסים, נראה לי מוזר פשוט כי בכל זאת זה פורום של פיאט
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן לפיאט פונטו ספייס 2005 דינמיק | whistle | פונטו - טכני | 1 | 25-03-09 20:16 |
| נורת תקלה בגיר הרציף כל לחיצה על הבלמים | YAKOV | פונטו - טכני | 7 | 19-03-09 20:07 |
| ספייס 2001 שעברה שיפוץ בגיר הרציף | Micronot | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-06-08 23:45 |
| צירפנו עוד ספייס למשפחה. כמה שאלות על הגיר הרציף ועוד. | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 9 | 08-01-08 20:52 |
| שאלה לגבי הצג דרך בפונטו? | shiz | פיאט כללי | 2 | 02-12-07 23:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד