|
HGT בעד או נגד?.. התלבטות קשה- קריאה לבעלי הHGT
אני כיום בעל פונטו SX 2001 שאני מאוד מרוצה ממנה, היא אמינה, חסכונית וכו'.. אבל.. היא מכונית שנועדה להגיע מנק' א לנק' ב. מה שפיצה אצלי על המחסור בכוח וביצועי כביש היה האופנוע שלי שלדאבוני לא מזמן נמכר.
ההתלבטות שלי היא לגבי קניית HGT 2001 מיד ראשונה. ראשית, אני מעדיף לא להתייחס אליה יותר מדי כרכב "ספורט" כי ככזאת היא עלולה קצת לאכזב. אני מעדיף לראות אותה כרכב "כיף" בעל הספק נאה כאשר צריך ואולי יתן גם הנאה צרופה בעליות מעוקלות לירושלים.
אז מה ההתלבטות? ראשית- אמינות? נושא ההתחממות יתר ווריאטור קצת מעלים בי תהיות לגבי כמה יעלה לתחזק רכב כזה. האם המנוע עצמו אמין? או שסתם המוניטיןשל הרכב סובל בגלל נהגים "מתלהבים" שאינם יודעים להתייחס לרכב נכון? שאלה נוספת- אולי מעט פחות רלוונטית אבל האם בדר"כ מכונית כזאת נסגרת לפי מחירון? סתם סקרנות.
לכאלה שהתנסו ברכב הנ"ל- וכן, אני יודע שכל אחד יודע\חושב על הרכב שלו בצורה הכי חיובית שיש אבל בכל זאת, אשמח לחוות דעת כמה שיותר אובייקטיבית מחובב הגה אחד לאחר.
אני חושב שאפשר להבין ממה שאני כותב שביצועים על הנייר פחות מעניינים אותי, אני יותר מחפש את ההנאה, התנהגות כביש סבירה\טובה יחסית ליפנומט הסטנדרטית ואמינות בהנחה שאני יקה חבל על הזמן שישמור על הרכב טוב.
תודה!
|