![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
התייעצות בנוגע לכדאיות ההשקעה ברכב
חברי פורום יקרים.
רציתי לבקש את עצתכם לגבי הדילמה הבאה: אני בעלים של פיאט פונטו ספייס 2002, ידנית, 1.2ליטר (60 כ"ס) שעברה כ-190000ק"מ. הרכב מהנה לנהיגה ושמור מאז שהוא אצלי. הוא כבר עבר מספר תיקונים: ראש מנוע, נאבות ועוד חלק שקשור לABS, מחשב מנוע ועוד. עם זאת, עלי להשקיע בו לא מעט כסף בזמן הקרוב מאחר והגיע העת להחליף צמיגים ורצועת טיימינג וכמו כן, יש עוד הוצאות קטנות שעשויות להצטבר ללא מעט כסף (החלפת מנוע מגבים, ניקוי\שיוף פנסים קדמיים, החלפת פלאגים, פלסטיקים שמגנים על הציריות ועוד). סה"כ מדובר לדעתי בהוצאה של כ-3500 ש"ח לפחות. השאלה שלי היא האם, על פי הידע והניסיון שלכם, פיאט פונטו הוא מהרכבים ששורדים לאורך שנים רבות או שהוא מאלו שמקילומטרז' מסוים או משנה מסוימת מתחילים להתפרק וההוצאות הולכות וגדלות ללא פרופורציה. חשוב לי להדגיש שוב כי אני מרוצה מאוד מהרכב וכיף לי ליסוע בו. ברור לי גם שישנן תקלות לא צפויות. ובכל זאת, יש כאן הרבה אנשים עם ניסיון בתחום. תודה רבה וסליחה על החפירה. אמיר |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות בנוגע לראש מנוע | trian | פונטו - טכני | 6 | 22-06-12 02:12 |
| שאלה בנוגע לטיפול 10000 ברכב | dolevh | פונטו - טכני | 0 | 05-02-12 17:01 |
| התייעצות בנוגע לצמיגים לקראת החורף | Xebu | פונטו - טכני | 5 | 28-10-10 23:58 |
| התייעצות בנוגע לטיפולים לאחר רכישת ספייס | JunoBoy | פונטו - טכני | 5 | 11-03-10 09:41 |
| התייעצות בנוגע לבדיקה של פונטו ELX | eran230 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 27-07-09 22:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד