![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ללא
|
יעוץ ברכישת גרנדה פונטו
שלום לכולם,
לאחר כחודשיים חיפושים אחר הרכב המיועד ושיקלול כלל הפרמטרים הנדרשים, הבנתי כי הרכב אליו אני מכוון הוא פיאט גרנדה פונטו ידני, 1.25 ל׳ משנתונים 08-10. הדרישות לרכב היו: עד 20 אש"ח לאחר התמקחות, אמין, חסכוני בדלק, עדיפות לידני ואם לו אז פלנטרי, הוצאות מקיפות נמוכות ושיתאים לבן אדם בגובה 1.88 P-: ונסועה לא ענקית, עירוני לרוב ונסיעות של כפעמיים בשבוע לת"א/נתניה. אחרי שסגרנו את סוג הרכב, להלן השאלות שנותרו לקראת הרכישה (ולאחר שקראתי את כל המדריכים): 1.נושאים מיוחדים לשים לב אליהם בהיבט הרכישה עצמה והמוכר והמלצות לתהליך הרכש. 2. בעיות טכניות או נושאים טכניים שיש לשים אליהם לב בגרנדה פונטו. 3. טיפולים גדולים שידועים לרכב שכדאי להימנע מקניית רכב שעומד לעבור אותם, לדוג׳: טיימינג בק"מ 100000, עלות של 2000 ש"ח וכו׳ 4. לאחר הרכישה, טיפול/יישור קו - מה מומלץ/חייב לעשות? כמה יעלה? - אני רוצה לדאוג לגברת על 4 גלגלים שתיכנס למשפחה. זהו נראה לי. תוסיפו מה שבא לכם, כל הוספה לטובה (: תודה מראש איתי |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יעוץ ברכישת גרנדה פונטו רובוטית | פיליפ | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 29-04-13 08:14 |
| יעוץ ברכישת גרנדה פונטו | emacs | פיאט כללי | 0 | 03-09-12 18:07 |
| יעוץ ברכישת גרנדה פונטו | פיליפ | יעוץ ברכישת רכב | 10 | 05-08-12 12:20 |
| יעוץ ברכישת פונטו גרנדה 2008 1250 ידנית | ארקדי | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 12-05-12 16:56 |
| יעוץ ברכישת פונטו 01-02. תקציב 20K | דור מ. | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 06-03-10 15:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד