![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו שעומדת
יש לי גרנדה פונטו שנת 2008 ידנית שעומדת כבר חודשיים.
נכון לרגע הזה אין לרכב ביטוח כי אין לנו צורך לנסוע בו לפחות עד עוד חודשיים, אז בשביל לשמור על המנוע והמצבר בזמן הזה התנעתי את הרכב פעם בשבוע ל10 דקות. לפני התקופה שהרכב עמד הכל היה תקין איתו, אבל מאז שהוא עומד צצו כמה תקלות: (לפי הסדר) 1. המזגן פתאום הפסיק לעבוד והמאוורר התחיל לעבוד רק במהירות 4 (1, 2 ו3 לא עובדים בכלל). 2. נורית ההגה כוח נדלקה עכשיו לפני כמה ימים היא לא התניעה לי גם, אז נעזרתי בפיאט אונו של אבא שלי בשביל להתניע אותה עם כבלים (קצת משעשע כשחושבים על זה). אחרי ההתנעה אבא שלי אמר שחייבים לעשות עם הפונטו סיבוב כדי להטעין את המצבר, אז לקחנו אותה לסיבוב ואז גילינו עוד תקלה - היא לא סוחבת. בשביל לנסוע איתה בעליה על הילוך שני היינו צריכים ללחוץ פול גז וגם אז היא לא טסה אלא נסעה רגיל, אפילו במישור אם מרימים את הקלאץ' על הילוך ראשון אין רעידות מהמנוע והיא לא תזוז גם בשחרור הבלם, אלא רק בלחיצה על הגז. עכשיו יש לי כמה שאלות על זה: 1. לגבי התקלות שצצו (מזגן, הגה כוח וסחיבה) מישהו כבר נתקל בזה ויודע למה זה קרה או איך לטפל בזה? 2. לגבי ההתנעות - עכשיו אני מבין שפעם בשבוע 10 דקות זה לא מספיק.. מישהו יודע כמה כן מומלץ להתניע פונטו עומדת כדי שלא יגמר המצבר ולא ילך המנוע? תודה! |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שתי שאלות לגבי גרנדה פונטו (ופונטו איבו) | -אודי- | פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון | 9 | 23-03-12 01:00 |
| מספר שאלות לגבי פונטו ספייס 2003 | fitoa | פונטו - טכני | 34 | 24-04-11 18:05 |
| מספר שאלות לגבי פונטו קבריולט | lendover | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 06-10-10 01:32 |
| אהלן חברה, מספר שאלות לגבי גרנדה 2009 | dim4ik007 | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 15-04-10 01:23 |
| מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד