![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
היי
נדלקות לי שתי הנוריות המצוינות בבראבו 2010 רובוטית. לפעמים נדלקת רק נורית check engine ואילו השנייה נדלקת אחרי נסיעה קצרה של קילומטר. ההשפעה היא שדוושת הגז לא מגיבה כרגיל, כלומר אפשר ללחוץ הרבה על הגז ובפועל ההשפעה קטנה מכרגיל. לעיתים ההילוכים לא עולים לבד וצריך להחליף ידנית. הייתי במוסך מאגר (מורשה פיאט באשקלון), המחשב הוציא את התקלות הבאות: p0121 fiat throttle potentiometer p0221 fiat throttle potentiometer מחיפוש באינטרנט מדובר על פוטנציומטר שמחובר לדוושת הגז ושולח סיגנל לפתיחת מצערת. כותבים שבדרך כלל הבעיה היא בפוטנציומטר וצריך להחליף אותו (TPS). במוסך נאמר לי שאי אפשר להחליף את הפוטנציומטר (?!) ומה שעושים בדרך כלל זה לפתוח את החיבור למנוע ולעשות לו ניקוי (?!), עקב המצב בדרום לא היו אצלו עובדים והוא פשוט ריסט לי את התקלה ואמר לחזור במועד יותר רגוע. וכעת לשלב השאלות: 1. האם לא ניתן להחליף את הפוטנציומטר? 2. האם הטיפול שהוצע במוסך ליגיטימי? 3. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לספר על הטיפול? 4. האם מישהו מכיר מוסך שיכול לתת מענה יותר טוב ומקצועי באיזור הדרום או בת"א? תודה מראש! |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תקלה נורת תקלת מנוע ( check engine) | maor11587 | פונטו - טכני | 11 | 11-07-14 03:03 |
| CHECK ENGINE נורית אזהרה (מצורפת תמונה) | S60 | פונטו - טכני | 8 | 15-05-14 09:59 |
| שאלה לגבי hill-holder וstart-stop | greenhero | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 19-03-14 15:58 |
| Engine Failure שקרי בירידות ים המלח? | zizkebab | פנדה - טכני | 1 | 31-03-13 20:10 |
| Engine Failure | -אודי- | פונטו - טכני | 19 | 04-09-10 01:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד