![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו S75 XTז'
|
בעיה| נזילת שמן של ההגה כח.
שלום לכם שוב
פתחתי נושא חדש כי לא רציתי לערבב את הבעיה הזאת עם הבעיה שיש לי ברדיאטור. הפונטו לא מפסיקה להפתיע ![]() שמתי לב שבזמן האחרון אני מאבד שמן הגה כח... כל פעם הייתי ממלא dex - 3 והיה יורד לי המפלס, העלתי את הרכב על ליפט במוסך והמוסכניק הראה לי מכיוון המסרק נזילה וגם נגע בגומייה הלוך ושוב וכל היד שלו התמלאה שמן אדום. ראיתי כאן בנושאים שיש אפשרות לשפץ את המסרק מישהו יכול לתת כיוון? (דוד אתה הייתה הכי בולט בחיפושים שלי בפורום, מחכה לתשובה מימך ) יש לי טסט באוגוסט ואני רוצה לתקן את זה שלא יהיו לי בעיות במנימום הוצאה ! תודה לכל העוזרים ! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בד"כ לא מוסרים את המסרק לשיפוץ ומחכים יומיים. מזמינים מסרק משופץ ותוך שעה שעתיים הוא מגיע.
כמובן שמוסרים את התקול במקומו. לפני שנה וחצי הזמנתי משופץ לפונטו שלי ושל אחרים, במחיר של 450 ש"ח. דיברתי עם הסוכן שלי הבוקר. המחיר 600 ש"ח כולל מע"מ. ביררתי גם בחברת "המדביק", ביקשו 1084 ש"ח כולל מע"מ, על תשלום במזומן יש 10% הנחה למכונאי. צריך לנסוע אליהם לת"א עם המסרק התקול. במידה ולא מחזירים את התקול, מחייבים בעוד 100 ש"ח. יש לחבר של הבן שלי מסרק במצב טוב, מבקש עליו 300 ש"ח. ויש לו גם רדיאטור במצב טוב. דוד.
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
צטט:
לגבי המסרק אשמח להחליף אותו בעד המסרק של חבר של בנך, אך אני רוצה שאתה תבצע את העבודה ישנה אפשרות? אולי בכלל תציע לי לקחת משופץ ו להחליף. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
תמיד משופץ עדיף על משומש. הכול תלוי בך.
דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
לא מאמין. אם זה נכון תחטוף.
נראה שהתבלבל בין מסרק רגיל למסרק הגה כוח. או ימכור לך מסרק משופץ בתור חדש. לאדם שלא עוסק בזה, קשה להבדיל בין חדש למשופץ. תעמוד על זה שיכתוב בחשבונית "מסרק הגה כוח חדש", ולא "מסרק הגה כוח". כמו כן המסרק צריך להגיע עם הזרועות. לגבי השאלה התשובה כן. אתה צריך לדעת שאין זו עבודה רגילה של פירוק מסרק. יש לפרק את התושבת ולמשוך את הגיר קדימה. אחרת המסרק לא יוצא. דוד.
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
צטט:
אוקיי, הבנתי אותך. איך אני יוצר איתך קשר פרטי על מנת להגיע לתיקון? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
רק עכשיו שמתי לב שכתבת "כ 750 ש"ח," ולא 750 ש"ח. נראה שאין לו את המסרק.
לא ברור איזה מסרק החלטת להרכיב. וחוץ מיזה מוזר לי שאתה לא שואל על מחיר העבודה. העבודה קשה ונראה שלא אצליח לבצע אותה בלי עזרה. לאחר שיחרור המסרק יש למשוך את הגיר יחד עם המנוע קדימה ובמקרים אחדים יש להוריד גם צירייה ולמשוך החוצא את המסרק. לכן אני מציע שתפנה לyair791. סגור איתו גם את זמן ההגעה. הוא מבצע לי את העבודות הקשות. ![]() אשלח לך בפרטי את מס' הנייד שלו. דוד.
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
שכחת לציין שצריך גם לשטוף את הצנרת לפני הרכבת המסרק החדש ושיש גם כיוון פרונט וגלגלים לעשות לפי הצורך
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 98 בעיה מוזרה:רעש חיכוך בעת סיבוב ההגה שמאלה.אם לוחצים ברקס הרעש מפסיק או משתנה | shay2828 | פונטו - טכני | 12 | 02-08-12 21:33 |
| נזילת מים או בעיה במאוורר? פיאט אונו 92 ידנית | inbal87 | אונו - טכני | 9 | 06-02-12 04:38 |
| גלגל ההגה מתקלף | laptawp | פונטו - טכני | 0 | 17-07-11 16:33 |
| בעיה - נורית ההגה (האדומה) דולקת . | usher123 | פונטו - טכני | 3 | 14-08-10 01:10 |
| מה קוטר ההגה של פונטוhgt | פיאט כללי | 0 | 09-05-07 16:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד