![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
הרכב לא הניע לי היום, קטע ממש מוזר
אהלן
היום כישצאתי מהעבודה, באתי להניע את הרכב והוא סרב להניע, בפעם הראשונה מאז שיש לי אותו(שנה). אני מנסה לבדוק את השתלשלות העניינים ודברים חריגים שעשיתי איתו: ביום שישי שעבר עשיתי טיפול 20K לרכב והחלפתי בין היתר פלאגים ופילטר אוויר, היום כשפתחתי את מכסה המנוע לבדוק למה הרכב לא מניע, הדבר היחיד שעשיתי היה לקחת את הכבל שבתמונה: ![]() ופשוט להכניס אותו לתוך הוו המיועד לו בקופסא של הפיטר אוויר ואז הרכב הניע, אין לי מושג איך זה קשור אבל אחרי 5 דקות של ניסיונות הנעה, סידרתי את הכבל ופתאום הרכב הניע. הזוי?? עכשיו לגבי הקופסא של הפילטר אוויר, הקופסא אצל ממש משוחררת ורופפת, רק בורג אחד מחזיק אותה, אני גם לא מוצא שום בורג חסר או משהו כזה, איך מחברים את הדבר הזה למנוע? תודה רבה לכם! |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הבראבה שלי ירדה היום מהכביש , מה אפשר לעשות עם הרכב ? | serkot | בראבה - טכני | 7 | 09-12-11 10:45 |
| משהו מוזר שקרה לרכב שלי היום... | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 9 | 24-08-10 23:19 |
| היום בבוקר אני קם ומשהו נראה לי מוזר... | Numfiat | פונטו - טכני | 9 | 20-04-10 20:15 |
| עזרה|הרכב היום יתחמם לי | idan.k | אונו - טכני | 18 | 16-03-10 01:11 |
| רפי לין בטור ייעוץ טכני -היום בלוח הרכב של ידיעות | פיאט כללי | 5 | 28-08-06 17:53 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד