![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
מפגש מועדון פיאט 22.1.13
שלום לכולם,
הרבה זמן שלא היה מפגש מאורגן והחלטתי לקחת את הנושא בידיים ולארגן מפגש. ישבתי וחשבתי איזה תאריך יכול להתאים ועלה לי לראש תאריך הבחירות,רוב האנשים לא עובדים זה יום שבתון אז למה לא לנצל אותו? המפגש יתקיים בתאריך-22/1/2013 בשעה 12:00 בצהריים, מאחורי הסופרלנד כרגיל! ![]() כולם מוזמנים, וותיקים וחדשים כאחד, גם חברי מועדון ללא פיאט מוזמנים אשרו הגעה ורשמו מה אתם מביאים איתכם! רשימת מוצרים שצריך להביא: מגשי כסף חד פעמיים חומוס בשרים (המבורגרים, קבבים, פרגיות, עופות וכו') סלטים למיניהם (סלט כרוב, סלט מטבוחה וכו') שתייה קלה (מוגז, טבעי ומים) כמו כן על הדרך אם אנשים יוכלו להביא כסאות מתקפלים, ויש צורך בשולחן נפתח אחד חובה! אישרו הגעה: 1.dennis 2.שחרון בבקשה אם אתם מגיעים להודיע בשרשור, ואני אוסיף אותכם לרשימה. *חשוב* מנסיון אני מבקש מלחתחילה, זה לא שרשור להתלונן על המיקום, או להציע לעשות את המפגש במקום אחר, או כל תלונה אחרת. יאללה אנשים!
צהוב, ומגרד אספלט.... נערך לאחרונה על ידי TOMERZHR : 06-01-13 ב 17:12. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 15.6.12, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 111 | 14-06-16 19:03 |
| מפגש מועדון פיאט | raanan_t | פעילויות המועדון | 76 | 23-04-10 11:36 |
| מפגש מועדון פיאט, 23.10.09, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 71 | 27-10-09 00:58 |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד