![]() |
|
![]() |
קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
מחפש פונטו ELX שנים 00'-01'
שלום לכולם.
אני וחברתי הולכים להיות סטודנטים בטכניון בע"ה החל מאוקטובר הקרוב. בלי נדר. אנחנו צריכים רכב קטן ונחמד שישרת אותנו בתקופה הזאת של הלימודים. לאחר המון התייעצויות עם מספר גורמים מוסמכים יותר ומוסמכים פחות, הגעתי למסקנה שפיאט פונטו מהשנים הנ"ל היא הבחירה המושלמת בשבילי. הקריטריונים שלי הם לבחירת הרכב היו, חסכוני, קטן (או "בלי תחת" כמו שחברה שלי קוראת לזה. אל דאגה, לימדתי אותה כבר את המונחים "האצ'בק", "מיני", ו"סופרמיני"), זול, וכמובן אמין. דרישה נוספת לצערי היא רכב אוטומטי. לחברה אין רשיון לרכב ידני. בכל מקרה, הגעתי להחלטה שפונטו ככל הנראה הבחירה הנכונה. אני מחפש אחת משנת 2000 או 2001 (2002 כבר יקר לי מדי, אלא אם כן למישהו יש אחת ומוכן למסור אותה בפחות), קילומטראז' לא גבוה (150 אלף זה בערך המקסימום שלי, כמובן שאני מעדיף שיהיה כמה שפחות), כמובן ללא תאונות או החלפות מנועים למיניהם. זהו בערך. שמחתי לגלות את האתר הזה, ומי יודע, אולי אצטרף כחבר קבוע בעתיד הקרוב. תודה רבה. משה. |
|
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש לקנות פיאט פונטו ספייס 1.8 שנים 2001-2003 | LALA | קניה | 16 | 25-10-09 23:09 |
סיכום 9 שנים עם פונטו HGT | orenhazan | פונטו - טכני | 18 | 03-08-09 17:02 |
מחפש פונטו ELX 16V אוטומט רציף שנים 2003 עד 2004 | Ashtur | קניה | 0 | 26-05-09 22:14 |
הבדלים בין שנים, בין דגמי פונטו | פורום הגראז' | 5 | 24-07-07 03:55 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד