![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אני זוכר פעם שנתקלתי ברכב שהייתה לו את הבעיה הזו, רכב יחסית חדש.
חפרתי וחפרתי עד שהגעתי לצינור וואקום שהיה בו בריחה של אוויר בתא המנוע. כן כן, אני הייתי בהלם, מסתבר שכאשר מדליקים מזגן, אז מתבצע איזה וואקום בצינור הזה, והוא זה שבין היתר מנווט את האוויר לפי הבחירה של הנהג. ואם נפרץ בו הוואקום אז הוא אינו מתפקד כמו שצריך. אצלך אני לא יודע אם זה כך, אך אולי שווה להוריד את הראש מתחת לקונסולה באזור חלל הרגליים של הנהג, ולבדוק את הכבל שאחראי להוזיז את התריסים, מניסיוני אני יודע שלעיתים לאחר התקנת מערכת החוטים של המערכת נכנסים שם בין לבין לתריס ומונעים ממנו אטימה או משהו כזה. זה השערה שלי (אינני יודע עד כמה היא מציאותית). לקסה תראה בתשובה שעניתי לבחור בתחילת השרשור - מה הניחוש הראשון שהיה לי בקשר לרעש (:
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
פגעת בול
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סל"ד נמוך (ELX 2001) | yura88b | פונטו - טכני | 6 | 26-03-10 11:53 |
| עזרה:רעידות סל"ד נמוך פונטוספייס 01 אוטו' נכבה! | misteralex150 | פונטו - טכני | 3 | 23-10-09 02:49 |
| למכירה פיאט פונטו שנתון 2000 ק"מ נמוך מאוד! | anakonda | מכירה | 2 | 17-12-08 18:55 |
| בעיית סל"ד נמוך בהנעת בבוקר (מנוע 1600) | Amit | בראבו - טכני | 0 | 18-03-08 10:57 |
| ברבה - 1.6 - רעידות בסל"ד נמוך + K44 (ערוך) | פורום הגראז' | 3 | 14-05-07 10:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד