![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
אורן ידיד היקר
עם כל הכבוד אני חושב ובטוח שצריך לפעול ולהפעיל לחץ על היבואן כי הרכב נירכש ממנו והוא מחוייב לתת פיתרונות ואם זה לא יעזור ניפנה לאיטליה על מנת לקבל תשובה רישמית מפיאט ועם התשובה יש עוד הרבה מה לעשות. לא יכול להיות מצב שבו היצרן מודע לפגם יצרן ומיתעלם ממנו . כל שאנו רוצים הוא פיתרון קבוע ולא זמני כפי שניתן כעט כל 10000ק"מ איפה זה נישמע!!!!! |
|
|
#12 |
|
Guest
|
fiathgt אתה צודק במאה אחוז על זה אני לא חולק עליך אבל בוא נהיה ריאלים אתה מאמין שחברת פיאט תחליף את כל המנועים של ה HGT שיש בארץ ברור לך שלא לכן המאבק הזה מלכתחילה נועד לכישלון ואני אומר לך כי אני מכיר את המערכת מבפנים אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
אורן היקר
אינני רוצה שיחליפו את המנועים שימצאו פיתרון לוריאטור שיחליפו אותו ישפרו אותו לא מעניין אותי בשביל זה הם המהנדסים של המנוע והם צריכים לתת פיתרון לחוסר המחשבה שלהם בתיכנון המנוע! לא יתכן שאנחנו ,אני ,אתה ,וכל מי שיש את הדגם הזה נשלם כל שני וחמישי את עלות התיקון הזו. נקודה תודה |
|
|
#14 |
|
Guest
|
מה עלות השיפוץ של הואריאטור כולל עבודה ? וכמה זמן אחריות יש לזה
ומה העלות של חדש? |
|
|
#15 |
|
Guest
|
שיפוץ כבר מזמן לא בא בחשבון. המוסך המרכזי לא מוכן לשפץ, וגם אם כן הוא לא נותן אחריות בכלל.
עלות ווריאטור חדש בארץ היא בסביבות 2000 ש"ח, אך מומלץ לעשות את זה ביחד עם החלפת רצועות טיימינג, כך שכל העסק מתייקר אף יותר... |
|
|
#16 |
|
Guest
|
אם כך גם הפיתרון של היצרן לא טוב! ואפילו היבואן לא מאמין בו אם כך זה עוד יותר מחזק את זה שהיצרן לא יודע לפתור את הבעיה ! ומכאן לפחות שיוריד את המחיר למשהו הגיוני של לא יותר מ200ש"ח
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
לגבי העלויות וריאטור חדש עולה 2400 ש"ח כולל מע"מ העבודה בערך עולה עוד 900 ש"ח וזה בלי טימינג או משהו דומה אלא נטו רק החלפת הוריאטור. לגבי שיפוץ זה בכלל לא יעיל הרעש חוזר אחרי יום לכן במוסך המרכזי לא מוכנים לתת אחריות גם ההנחיה של האיטלקים זה לא לשפץ אלא להחליף את החלק.
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
fiathgt טוב אחרי ששוחחתי עם אחיך מיקי החלטתי להצטרף אליך וביחד להרים את הכפפה אני יצור באתר שירשור חדש שבו אנחנו נצרף את כל בעלי ה HGT שיש נקווה שנצליח לגייס הרבה מהם. הרעיון הוא כזה אנחנו נשלח מכתב למשרד התחבורה ובמקביל גם ליבואן בארץ וגם ליצרן באיטליה יש לי את כל הכתובות שאליהם צריך לשלוח. במכתב אנחנו נצרף את כל מספרי המכוניות HGT שיצטרפו אלינו ונגיש תביעה יצוגית לגבי הבעיה של הוריאטור בדגם הפונטו HGT ושם אנחנו נדרוש את מחיר הוריאטור במחיר העלות שעולה ליבואן שזה לאחר בדיקה שעשיתי כ 500 שקל במקום 2000 שקל שזה המחיר היום. למצוא פיתרון לבעיה הם לא יכולים למצוא אבל לפחות נוכל לתבוע מחיר מוזל לחלק ופיצוי מחברת פיאט על הבעיה הזאת.
אני מקווה שתהיה היענות לקריאה ויצטרפו כמה שיותר בעלי HGT כי כמה שיצטרפו יותר כך נוכל להפעיל לחץ יותר גדול על החברה. |
|
|
#19 |
|
Guest
|
fiathgt אחיך ביקש ממני את המספר הקטלוגי של הוריאטור אנא מסור לו בבקשה את המספר.
60813501 ADVANCE VARIATOR זהו מספר החלק המקורי של פיאט. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד