![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אתה לא תמצא GT במצב נורמלי ב 20000 ש"ח.
אופציה לרכב די חזק ולא יקר היא לקחת פג'ו 306 עם מנוע גמור (ב איזה 4-5 אלף), להחליף למנוע RGX 2.0 TURBO (של פג'ו 605) + גיר ומחשב. לגבי גולף, מה שאתה אומר פה זה שמועות ? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
נראה לי שהגולף הזאת נימכרה בקצת יותר מ 20 קילו טבק תפוח לנרגילה ו 2פאקטים של גחלים.
בלי להכיר את הסיפור מאחורי האוטו הזה לא מיליון ולא נעליים. וספק גדול מידי עם היא גירדה את ה 500 כ"ס. כאמור ה וואג החזקה ביותר בארץ היום עומדת על 670 כ"ס לא 800 ו לא נעליים. נימכרה לחו"ל? אתה בטוח שלא ניגרסה על ידי הבעלים שלה? ועוד דבר לא כל אוטו שעושה פססס... אחרי שמורידים את הרגל מהגז הוא איזה טיל בליסטי. פשוט מוזר לי שיש רכב כל כך "חזק" שגם מבדיקה עם אנשים מהמרכז וגם מהצפון לא הועלה שום דבר כזה מה השכן נאמר זה שיש הרבה וואגים עם פורק וקולר חזית שליפעמים רק גורע מהן. ובקשר לאופציה של ה פיג'ו היא גם לא אלטרנטיבה זולה במיוחד. מנוע ארג'יאיקס עולה בסביבות ה 6.5 7.5 כולל המחשב ניהול שלו שינוי למערכת הברקסים והבולמים עוד 5 כמה שעונים כי אחרי הכל רצוי לדעת מה קורה במנוע 800 ש"ח עבודת מוסך אני מעריך 1200 +- + רכב שעולה סביב ה 12 13 בקלות . בקלות נגיע ל 25000 30000 ככה שעדיף לחפש ג'י טי במצב סביר או לחילופין אחת שחוטה עם שילדה טובה ולהתחיל משם רק יש לקחת בחשבון שזה הרבה הרבה הרבה יותר יקר מהמתוכנן תמיד ולא משנה כמה אבא של חבר עושה את העבודה או כמה היבואן הוא בן של דודה של הכלב של השכנה שלך. אז לפני שרצים לפצוח בפרוייקט "מטורף" שיכול להתחיל ולא להיגמר גם בכמה שנים הקרובות לחשוב הכל לאסוף מידע ולחשב עלויות לצבור את כל החלקים במחסן ולהיתעניין טוב טוב ולא רק על דפי האינטרנט לפני שבכלל הכל מתחיל נערך לאחרונה על ידי asaf123 : 01-02-10 ב 21:35. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto Spice SX
|
חבר'ה, בואו נשים נקודה לעניין.
העניין עם הגולף שמועתי ותו לא, לא ציינתי בשום הודעה שהכרתי את בעלי הרכב או את הרכב עצמו. סיפרו לי עליה, כנראה שהגזימו, זה הכל אין צורך להפוך עכבר לפיל. lexxxa, אני נוטה לכיוון האיטלקייה האהובה עלינו.. אם יש הצעות בכיוון הזה אני אשמח לשמוע אבל אני חושב שזה כבר שייך לשרשור אחר. לדעתי מיצינו את העניין שלשמו פתחתי את השרשור לא? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כיוון רצועת תזמון בספייס 8v | dudyafit | פונטו - טכני | 9 | 06-12-09 22:25 |
| שאלה לגבי החלפת רצועת תזמון | amirnili | פונטו - טכני | 1 | 16-11-09 23:36 |
| ציפוי לידית הילוכים אוטומטית לפונטו ספייס | yehudabb | פונטו - טכני | 3 | 01-03-09 15:57 |
| כל כמה זמן אתם מחליפים רצועת תזמון בספייס | gsk | פונטו - טכני | 13 | 17-06-08 18:34 |
| אונו 1.4 Ies - רצועת תזמון. | פורום הגראז' | 1 | 15-04-07 20:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד