![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo
|
טוב, אז הבעיה חזרה.
המדחס פועל על דעת עצמו, בעיקר כשהרכב קר. היום תפסתי את הקלאץ' של המדחס מסתובב כשהרכב עומד והמפוח מכובה. אני מניח שהבעיה היא חשמלית, משהו כנראה מקצר וגורם למדחס לעבוד על קור (סיבוב מתג טמפרטורה לא משפיע עליו). יש המלצות למקום שיכול לעזור?
|
|
|
|
#32 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מדחס מזגן פועל מעצמו
צריך לפעול בצורה מושכלת ועם שרטוט חשמלי של מע' המזגן ואצל מקצוען שמכיר המכונית ויודע לחשוב בדיקות. כשהתופעה קיימת מוציאים את ממסר המדחס ואם הוא מפסיק לפעול, אז בודקים אם יש הזנות הפעלה לממסר לנרות שלא אמור להיות (מתג מזגן כבוי).
אם אכן מגיע זרמי הפעלה לממסר, אז בודקים אחורנית אם מחשב נהול המנוע מקבל אות + של מזגן פועל ממתג הלחץ (קוודרינרי) למרות שהוא לא אמור לקבל אות זה (מזגן כבוי). כך בשיטת האלימינציה מצמצמים וממקדים את האפשרויות. תאם וגש אל חיים במוסך פיאט שמשון שביהוד כי יש לו הכשרון, ידע, רצון ויכולת טכנית: http://www.musach.co.il/details.asp?id=60 בברכת פורים שמח - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורת כרית אויר נדלקה ללא סיבה, ספייס SX 2002 | ronesbones | פונטו - טכני | 8 | 22-12-09 21:57 |
| פונטו ספייס 2002 נחנקת עם פילטר אויר | arielm76 | פונטו - טכני | 6 | 07-11-08 19:42 |
| בריחת גז מזגן מהרדיאטור | ori | אונו - טכני | 1 | 04-08-08 03:29 |
| פונטו ספייס 02 - כריות אויר | פורום הגראז' | 10 | 06-02-07 15:50 | |
| האם לייצר מדבקות זיהוי לחברי המועדון? | מועדון פיאט ישראל | 28 | 06-08-06 10:18 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד