![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבו 2011 ופונטו איוו 2012
|
לידיעתך דוקא אחד שלא מבין מוגן יותר ברכישה ישירה מחברת השכרה או ליסינג מאחר והם מחויבים להציג היסטוריית טיפולים ועל "טיפול" במד האוץ אין מה לדבר זו עבירה פלילית ואינם יכולים לטעון ש"לא ידעו" למגרשים מגיעים רכבי יד ראשונההשכרה וליסינג עם עבר פחות טוב שהחברות לא רוצות "להתלכלך" במכירתם, וניתן לקבל מחירים טובים במשא ומתן אבל מחויבים בבדיקה יסודית ולא מומלץ למי שלא מבין. אני אישית שיניתי גישה לאחר שניסיתי פעם אחת רכב מהשכרה (רנו קליאו) הרכב היה במצב מעולה טופל במוסך היבואן עם מעט ק"מ שירת את אישתי נאמנה ללא שום תקלות ובעיות ונמכר לאחר כמה שנים במחיר מלא תוך יום מפרסום המודעה!!!! (כמובן שמחירי הטיפולים השוטפים היו כמקובל אצל ידידנו יבואני הצרפתיות....)
לגבי מזדה 3 בתור אחד שהייתה לו כזאת 3 שנים בליסינג ולאחר 80000 ק"מ אני יכול להגיד שזו הייתה בחירה לא מוצלחת - ונוכחתי בזה לאחר שרכשתי פוקוס 2005 5 דל ומצאתי שאין מה להשוות - הרבה יותר נוחה ומרווחת, שקטה ומהנה לנהיגה, וגם יותר חסכונית ולא פחות זריזה מהמזדה (הפוקוס החדשות כבדות בהרבה) ההבדל באיבזור קצת פחות מהמזדה אבל לא משמעותי. בנוסף מחירי החלפים נמוכים משמעותית מהמזדה. נערך לאחרונה על ידי yam : 07-12-09 ב 00:40. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 15:48 |
| על סף רכישה : התלבטות בין מאזדה 3 שלי, לפוקוס שצריך לחפש, אשמח לעיצה | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 44 | 15-02-09 11:51 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 11:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
| מחפשים מולטיפלה 2001 | קניה | 1 | 20-07-07 17:45 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד