![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
האונו לא מניע אחרי הגשמים
ביום ראשון בגעתי לטכניון, החנתי את האוטו, ולא נגעתי בו.
לא נגעתי בו עד היום בעצם. היום אני בא לפתוח את הדלת ושם לב שהנעילה המרכזית לא עובדת. חשבתי נו, מצבר מת, מילא, אפשר להתניע עם כבלים או בדחיפה. אז בעזרת חבר דחפנו קצת את האוטו, קלאץ' הילוך שני , מתדרדרים וכלום, אין תגובה. אני מיואש, אני מבין שהבעיה שיש קצר בגלל הלחות. החיבורים במצבר נראו יבשים. יש למישהו הצעות מה לעשות? חוץ מלחכות עד שהכל יתייבש. עד יום חמישי רצוי לסדר את האוטו, אחרת אצטרך לחזור הביתה במונית ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
תבדוק האם יש מתח מינימלי. מנורות אזהרה נדלקות ברגע שאתה פותח סוויץ'?
במידה ולא, המצבר התרוקן לגמרי (נדרש לבצע בדיקת זליגת מתח). תתחבר עם כבלים למצבר אחר ותמתין לפחות 15 דקות ללא להניע. אחרי זה תנסה להניע. זא אמור לתת למצבר שלך מתח מינימלי להנעה לפחות (אחרי זה אלטרנטור כבר יכנס לתמונה ויעשה את העבודה). תנסה וכמובן תחזור עם תשובות ![]() נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 04-11-09 ב 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
חבל לא אמרת בפרטי/ טלפון, אתמול הייתי בטכניון, הייתי מניע אותך עם כבלים.
לעיניין: מחזק את Lexxxa (מניסיון), אין לך מה להתניע בדרדור, התנע עם כבלים ולאחר מכן סע לפחות שעה. במידה ויש לך זמן, עבור על החיבורים השונים ופיוזים מתחת להגה ע"מ לשלול קצר/ פיוז שרוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
במקרה, אבא שלי היה בחיפה אז, קפץ אלי לטכניון. חיברנו כבלים, הוקוס פוקוס, האונו שוב פעם חייה ולוגמת דלק.
אז כמו שאמרתם הבעיה הייתה במצבר שהתרוקן לגמרי (המנורות בלוח שעונים לא היו נדלקות). הסיבה העיקרית אני סבור היא בגלל הגשם, שהרטיב את הבד שהיה מכסה את מכסה מנוע, ונגע, כנראה, במגעים של המצבר. אבא אמר שיש ריח של שרוף, אני אישית לא הרגשתי. אבל ניחא, חזרתי לאוטו אחרי איזה 40 דקות ונתתי לעבוד לאלטרנטור איזה 15 דקות - מקווה שזה מחר יספיק כדי להניע. למען האמת זאתי לא הפעם הראשונה שמתרוקן המצבר. כשחזרתי מח"ול ,שבועיים שהאוטו לא זז, האוטו גם כן סרב להניע. אז יש זליגת חשמל ? ובדרך כלל, המצבר לא עושה בעיות, בינתיים לפחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אזעקה תקועה אוטו לא מניע | דידו | פונטו - טכני | 6 | 18-07-09 15:49 |
[בעיה] האוטו לא מניע . | avivbar159 | פונטו - טכני | 2 | 30-04-09 14:40 |
לפעמים אחרי נסיעה האוטו לא מניע | חמוד | פונטו - טכני | 2 | 29-11-08 13:37 |
אין סטרטר, הרכב לא מניע | shentonit | פונטו - טכני | 20 | 19-10-08 19:17 |