מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום כללי > רכב כללי
עקוב אחרינו ב-RSS

רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט).

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

קצת מסלול בימי מסלול

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

My Punto

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

נושא נעול

כלי נושא הצג מצבים
ישן 08-11-09, 19:34   #51
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
משהו כזה, גדעון? זאת תמונה שצולמה בעפולה פעם. האורות עובדים.
עדיין חוץ מגוון צהבהב קל ביותר שמופיע על העדשה - לא מבחינים באורות כלל (רק בערפל).
לא גיא, זוהי תמונה מלא יותר מ5 מטרים, מגובה עמידה שלך.
אם הרכב הזה היה נוסע מולך בכביש באותו נתיב שלך, במרחק הזה, ולא תראה אותו, אז לא אורות, ולא שום דבר אחר ימנע תאונה .

אמרתי, 70-100 מטר, בגובה דומה לגובה ישיבה ממוצע ברכב. נניח מטר וחצי (?).
זה פחות או יותר מייצג, ויתן לך את התשובה שאתה מפספס.

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.
Caveman מנותק  
ישן 08-11-09, 20:09   #52
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
טוב, אז נפנה לראות מה קורה בגוגל.

האם אתם מצליחים לראות הבדל משמעותי בין אלו שמדליקים לבין אלו שלא? זה עונה על 100 מ' אני מניח...

עובד או לא עובד? זאת השאלה. כנראה שעובד, רק לא רואים...

עובד, לא עובד. עובד, לא עובד. עובד?!

הערות:
א. כל המכוניות שצולמו בארץ ומופיעים עם מס' גלוי: כך זה פורסם ברשת, לא אני צילמתי, אלו רכבי הדגמה של היבואנים.

ב. למיטב ידיעתי, כל הרכבים עם אורות עובדים (רק שקשה לראות. טוב, זה אור יום...)

נערך לאחרונה על ידי stio : 08-11-09 ב 21:08.
stio מנותק  
ישן 08-11-09, 21:50   #53
matanmelman
Senior Member

האווטאר של matanmelman

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
לדעתי דווקא בתמונה של הכביש הפקוק ניתן לראות בקלות איזה רכב עם אורות דלוקים ואיזה לא.
אני לא מבין את החישובים האלה על מחיר נורות ובלאי של אלטרנטור,אולי כדאי לחזור לנסוע בכרכרות אין שם את הבעיות האלה.
רכב זה הוצאות, ואם אני אתחיל לחשוב פעמיים לפני שאני מדליק אורות כדי שלא יהיה עומס על האלטרנטור או אולי איזו נורה תשרף,אז רכב בעצם זה לא בשבילי.
matanmelman מנותק  
ישן 08-11-09, 22:21   #54
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

גיא,
בתמונה הראשונה (למרות שהיא מצולמת מגובה מעניין) רואים יפה מאוד את הפנסים הדלוקים בכל הרכבים שבהם הפנסים דלוקים. אם אתה לא שם לב, משהו לא בסדר עם המשקפיים שלך.
בתמונות של הקרייזלר וה500 זה ברור כמו... כמו השמש ממש. אם את זה אתה לא רואה, תסלח לי, אבל אתה עיוור, פשוטו כמשמעו.
התמונה של הI30 קצת לא רלוונטית, אבל עדיין ממחישה יפה את הטענה שלנו.
התמונות של האיביזה, אודי, אקסידנט, והפאביה לא רלוונטיות. כאמור, זווית לא מתאימה בכלל לדיון, ומרחק קרוב.

ובאמת גיא, אתה לא מגיע לשום מקום. אנחנו סתם מורחים ביטים בזיכרון של הכונן הקשיח של השרת על ויכוח מיותר שהכנסת את עצמך אליו.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 08-11-09 ב 22:30.
Caveman מנותק  
ישן 08-11-09, 22:25   #55
simon377
משורר הפורום

האווטאר של simon377

הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
אין ספק גיא, בזה הרגע זכית בתואר הכותב ההזוי ביותר בפורומי הרכב בישראל (למעט א.פ).
לא רק שאתה בוחר להבין מה שנוח לך (איזה חלק ב"מגובה עיני הנהג" קשה לך להבין? או שאתה בטח מדבר על נהג של קומביין), אתה חייב סוף סוף להבין ש(בפעם ה17)אין קשר בין מזג האוויר\ טמפ' לעוצמת האור.
בנוסף, כל ה"הוכחות" שאתה מביא עוזרות לקרקע להשמט מתחת לרגלי טיעוניך.

בקיצור, יש לך 2 אופציות בלבד:
1. להבין שטעית, להודות בכך, להתגבר ולהמשיך הלאה.
2. להביא עוד 2 מליון קישורים לאתרי מזג אוויר בזימבבואה, בקואלה לומפור ובצ'אד ולהכנס לחישובים חסרי תכלית על זוויות שמש, עוצמת קרינה ועוצמת אור בטמפ' צלזיוס. זה בטח לא יוכיח את טיעוניך שכן הם מוטעים מיסודם, אולי הם יצליחו לבלבל מישהו ולגרום לו להאמין שאתה צודק.

בשלב זה, אני מאמין שכולם, כולל אתה, מבינים שעל פי מחקרים שנעשו בעולם (וישראל, בפעם האחרונה שבדקתי, היא בעולם) ע"י מומחים גדולים ממך ומכולנו, הוכח מעבר לכל ספק שהדלקת אורות תורמת לנראוּת בכל שעות היממה, בכל עונות השנה, בכל כביש ע"פ כדור הארץ.
כל מילה נוספת, מיותרת.
ישן 08-11-09, 22:44   #56
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman צפה בהודעה
גיא,
בתמונה הראשונה (למרות שהיא מצולמת מגובה מעניין) רואים יפה מאוד את הפנסים הדלוקים בכל הרכבים שבהם הפנסים דלוקים. אם אתה לא שם לב, משהו לא בסדר עם המשקפיים שלך.
בתמונות של הקרייזלר וה500 זה ברור כמו... כמו השמש ממש. אם את זה אתה לא רואה, תסלח לי, אבל אתה עיוור, פשוטו כמשמעו.
התמונה של הI30 קצת לא רלוונטית, אבל עדיין ממחישה יפה את הטענה שלנו.
התמונות של האיביזה, אודי, אקסידנט, והפאביה לא רלוונטיות. כאמור, זווית לא מתאימה בכלל לדיון, ומרחק קרוב.
טוב, אני לא יודע על מה אתה מדבר.
בכל התמונות, כולם, לא רואים בבירור האם הפנסים עובדים או לא. בתמונה הראשונה רואים אבל ממש לא בבירור!

אולי הבעיה אצלי במסך המחשב? אולי, אבל מהמסך שלי בכל אופן אני לא רואה הבדל. כנראה אתם משתמשים במסך LCD אשר קובע בעצמו את הצבעים, בהירות ואת קצב הריענון. אצלי זה CRT, ואני כיוונתי את ההגדרות לבד.

צטט:
במקור פורסם על ידי simon377 צפה בהודעה
אין ספק גיא, בזה הרגע זכית בתואר הכותב ההזוי ביותר בפורומי הרכב בישראל (למעט א.פ).
אין ספק, שמעון, שהרגע זכית בתואר הכותב העויין של הפורום. בכל ההודעות האחרונות שלך אתה בוחר לתקוף ולתקוף בלי שום ביסוס לטענה שלך! להיפך, נראה כאילו אתה החייל של גדעון. כל מה שהוא אומר - ואתה אחריו.

שמע, אם אתה רוצה להביע את עמדתך- תביע ותוכיח את עמדתך (שבינתיים רק אני, אביעד וגדעון עשינו זאת), אתה סתם מוסיף אש למדורה. אם אין לך מה לרשום, אל תגיב. גם אני בנושאים שאני לא מבין/ אין לי דעה- אני לא מגיב!

"גובה עיני נהג"? סלח לי באמת, שכחתי שאני עובד אצלך, הייתי צריך להתלבש ולצאת מיד לצלם תמונות לפי הוראות הבימוי שלך. יודע מה? תוריד לי את זה מהמשכורת. לאיפה הגענו...

מעבר לזה אתה לא מבין את מה שאני כותב, חבל. איפה ראית שרשמתי שיש קשר בין מזג האוויר\ טמפ' לעוצמת האור? אנחנו דיברנו בכלל על עצמת קרינת השמש בין שתי המדינות. תהיה בריא. ולחשוב שרשמת שאני ההזוי פה...

צטט:
במקור פורסם על ידי simon377 צפה בהודעה
בשלב זה, אני מאמין שכולם, כולל אתה, מבינים שעל פי מחקרים שנעשו בעולם (וישראל, בפעם האחרונה שבדקתי, היא בעולם) ע"י מומחים גדולים ממך ומכולנו, הוכח מעבר לכל ספק שהדלקת אורות תורמת לנראוּת בכל שעות היממה, בכל עונות השנה, בכל כביש ע"פ כדור הארץ.
כל מילה נוספת, מיותרת.
יפה אמרת. "בעולם". בפעם ה- 765, לא מעניינים אותי מחקרים שנעשו "בעולם" אלא "בישראל". המצא לי בבקשה מחקר שנעשה בישראל, לפי האקלים של ישראל, ולפי זוית השמש בישראל - שאם תרצה או לא, משפיעה מאוד על הצורך בהדלקת אורות.

נערך לאחרונה על ידי stio : 08-11-09 ב 23:03.
stio מנותק  
ישן 08-11-09, 23:03   #57
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

טוב, בואו נפסיק את זה כאן לפני שזה יעשה עוד יותר מכוער

Caveman מנותק  
נושא נעול

חוקי פרסום הודעות