![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
שלום חברים.
אז קיבלתי את הפתחים ונכון לעכשיו הם מותקנים, רק שלצערי הרב בגלל התיישנות הפלסטיקה בעת ההתקנה שלהם כל הפלסטיקה שמסביב לקונסולה המרכזית נסדקה ונשברה. הזמנתי קונסולה חדשה מחו"ל וקיבלתי אותה. עכשיו השאלה שלי, איך אני מוציא את הפתחים מהקונסולה בדרך הכי נכונה ובטוחה בלי לשבור שוב את הפלסטיקה העדינה? אני מדבר גם על הפתחים העליוניים וגם על שתי הפתחים התחתונים, האם בכלל קיימת דרך כזו? עם איזה כלים לעבוד? אשמח להנחייה מדוייקת על מנת למנוע שוב נזק. תודה רבה. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
קונסולה וכו'
תמונות של מה שקבלת חד שושל מה שניזוק, אולי יעזרו להבין במה בדיוק מדובר.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#33 |
|
Member
|
מה שנשבר זה המסגרת שמסביב לפתחים, כל הפלסטיקה.
מצורפת תמונה של כל הקונסולה שהוזמנה (בדיוק זאת) והחצים מראים פחות או יותר על איפה נוצרו שברים, בגדול זה ממש בפלסטיק שמסביב לפתחים נערך לאחרונה על ידי שגיא ישראל : 04-02-10 ב 20:18. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
הקונסולה
ניתן לרכוש את כל הקונסולה הזאת כמכלל אחד שלם שכולל בתוכו את 4 הפתחים (וללא מתגי העזר שלמטה).
אולי תוכל למצוא את זה משומש אל ברוך כאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=661 בברכה - רפי לין
|
|
|
#35 |
|
Member
|
היי רפי לא הבנת את כוונתי ככל הנראה
אסביר שוב. הזמנתי את פתחי המיזוג מניקל שדובר עליהם פה בשרשור. הרכבתי אותם אך תוך כדי נשברה לי הפלסטיקה שמסביב לפתחים כמו שציינתי בתמונה הזמנתי כבר את הקונסולה החדשה והיא אצלי ביד, אך איני רוצה את הפתחים הנוכחיים אלא את אלה שהזמנתי מניקל. אני רוצה להחליף את הקונסולה לחדשה ואת הפתחים מניקל להעביר לשם. אשמח לעזרתך איך אוכל לעשות זאת בדרך הבטוחה ביותר. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
העברת הפתחים
לצערי הרב, איני זוכר כיצד הם מתפרקים.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#37 |
|
Member
|
אוקי, תודה רבה לך בכל זאת ושבת שלום שתהיה.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
שגיא, אם הבנתי למה אתה מתכוון - אני חושב שזה חלק שכבר במצב של התפוררות, ולא יעזור מה שתנסה להחליף.
ואם תסתכל טוב תראה שאפשר לפרק אותו, זה פשוט תפוס עם קליפסים שאם תלחץ עליהם טיפה הם ישברו. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Member
|
זה כבר לא רלוונטי, הכל הוחלף לחדש והכל הסתדר, תודה רבה לכולם (:
כמובן שגם תמונות אני יעלה ברגע שיזדמן לי לצלם. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה דלק נשאר שנורת הדלק דולקת פונטו דור 1 ? | kuthx3 | פונטו - טכני | 2 | 04-09-09 15:07 |
| נשבר לי החלק הזה | unoies | אונו - טכני | 2 | 24-05-09 15:50 |
| נשבר הבורג של תושבת הגיר בעת החלפת קלאץ' | itai182 | פונטו - טכני | 11 | 20-04-09 12:41 |
| בקשת סיוע בנוגע לסוג צבע מתאים - פתחי מיזוג, פונטו ספייס | raanan_t | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 13-02-09 03:57 |
| פתחי אוורור מזגן פונטו | קניה | 2 | 10-06-07 17:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד