![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
עידן סליחה אבל אתה מדבר ים של שטויות בוא נתחיל בזה שסט רינגים לבד עולה 450 שקלים כשפותחים מנוע גם צריף סט אטמים חדש שזה עוד משהו כמו 200 שקלים ואם כבר פתחנו אז נחליף גם מיסבי טלטל כי כבר פירקנו הכל ואנחנו לא עושים חצי עבודה ורוקנו את אגן השמן אז צריך גם שמן מנוע + פילטר שמן וכבר החלפנו הכל אז גם פלאגים.(אני אישיתי גם הייתי מחליף טיימינג=מותחן אבל זה עניין של שיקול)
אלה מחירי החלקים למוסך עכשיו מוסך רוצה להרויח עוד איזה 15 % על החלקים נכון? נכון! יש שם עוד 4-5 שעות עבודה למרות שאפשר לעשות את זה בפחות אבל המוסך דורש זמן שכזה ... כל שעת עבודה זה 202 שקלים.... בוא נאמר שהמכונאי יצא אקסטרא לארג' ושילמת רק על 3 שעות עבודה 600 שקלים. אז מה היה לנו היום? 600 ש"ח עבודה 450 רינגים ועם זה אובר סייז זה עוד 20 ש"ח מיסבי טלטל 80 שקלים ועם זה אובר סייז 100 ש"ח סט אטמים 200 ש"ח שמן הכי פשוט 10W40 בערך 60 ש"ח פילטר שמן 15 ש"ח פלאגים 50 ש"ח אני הייתי מחליף טיימינג אבל זה עניין של שיקול. בכללי יש פה עוד איזה 15 % שלא הוספתי שה15 %האלה זה מה שהמכונאי מרויח על החלקים. יצא לנו בלי ה 15% 1500 שקלים וזה בהנחה שהכל במידה סטנדרטית . ויש עד אתה אחוזים שהמכונאי צריך להרויח על החלקים עשה את ה שיקול שלך ובקשר לביטוח חובה? אז אפילו מטר אחד אל תחשוב על ליסוע בלי ביטוח חובה. יום טוב ושנה טובה. בכל מצב אם תרצה מנוע יש לי למכירה. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רוצה לקנות פיאט אונו S70 ויש לי כמה שאלות | פיאט כללי | 6 | 15-12-10 01:11 | |
מספר שאלות- פיאט אונו | uno kashi | אונו - טכני | 6 | 21-05-08 12:30 |
שאלה| כמה שאלות על אונו לפני רכישה. | דניאל_חיפה | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 20-05-08 18:48 |
שאלה על פיאט אונו | פורום הגראז' | 3 | 13-02-07 10:10 | |
שאלה על פיאט אונו | פורום הגראז' | 5 | 02-11-06 00:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד