![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
זאב, לפי מה שאני קורא, הם לא יודעים מה זה פיאט בכלל, שלא נדבר על HGT
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתם חייבים לשמוע סיפור אמיתי שכנראה לא סיפרתי מעולם, זה משעשע מעט...
יום אחד הייתי במוסך המורשה "הכוכב" המורשה בצ'ק פוסט בחיפה, לא זוכר למה באתי להם באותו היום הספציפי. בקיצור נכנס בחור צעיר עם אלפא רומיאו 147 ירוקה, עם שלט "נהג חדש" על החלון האחורי. הבחור מחנה באמצע המוסך ויוצא ממושב הנהג, ואדם מבוגר יוצא ממושב הנוסע (כנראה אבא שלו). הנהג מתלונן על נורה שנדלקה בלוח שעונים ומסרבת לכבות. מנהל העבודה מגיע, קורא למכונאי שעובד באותו הרגע על רכב אחר, ההוא קורא לעוד מכונאי, בסוף מביאים את המחסנאי, והפקיד המבוגר שישב במשרד יוצא גם הוא, כי לא הבין על מה כל החגיגה. מסתבר שאף אחד לא יודע מה אומרת הנורה שנדלקה, ואחד מהם שואל את הנהג "יש לך ספר רכב?" הנהג מוציא, כולם מדפדפים כשהספר מונח על גג הרכב, הנהג ואבא שלו מסתכלים אחד על השני, והמכונאים אומרים לנהג: "מצטערים...", לא בדיוק הבנתי, כנראה שהם לא הצליחו לתקן, והאלפא נסעה משם. אני הייתי ככה: |
|
|
|
|
|
#33 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
את הטיפולים הקטנים יותר כגון החלפת שמנים פלאגים וכו' אני מבצע לבד (קונה חלפים מקוריים ומחליף לבד) וכאשר אני אצטרך לעשות משהוא יותר רציני אני כנראה אלך למוסך GTA בחיפה שהומלץ לי בחום ע"י כמה בעלי פיאט קופה מהאיזור
וגדעון לצערי הרב זאת המציאות במוסכי החברה כאן בצפון והבעיה הזאת מוחמרת בגלל "תשומת הלב" הרבה שהרכב הזה דורש אם לא היתי אוהב את הרכב הזה כל כך כבר מזמן היתי מחליף אותו (בעיקר בגלל בעיית איכות המוסכים) ולצערי הרב נסיעה לטיפולים במרכז לא אפשרית בגלל העבודה אז מסתתדרים עם מה שיש
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לא צריך להרחיק לכת עד ל- HGT.
לי פעם התקלקלה הנעילה המרכזית באונו, השלט לא הגיב לכלום וכשנעלתי עם המפתח רק הכפתור של דלת הנהג ירד למטה במקום שיירדו כולם. אז קבעתי תור שבוע מראש למוסך "הכוכב" ליום שישי. הגעתי בשעה וביום שנקבע לי שבוע מראש, המנהל עבודה יוצא, בודק, ואומר לי שהם לא מטפלים בבעיות חשמל, שהם טעו שהזמינו אותי לתיקון, ושאין להם מושג איך הם מתקנים כזה דבר! הוא אמר לי "סע למוסך השני של פיאט". נסעתי למפרץ חיפה למוסך "פ.י.א צפון", נכנסתי למשרד, סיפרתי את הכל, והפקידה+ מכונאי שהיה במשרד אומרים לי שזאת נעילה לא מקורית והם לא מטפלים בזה. הסברתי להם שהכל מקורי כולל המזגן וחלונות חשמל, הם חשבו שאני עובד עליהם. בסוף אמרו לי שהם לא יכולים לתקן אלא רק עוד 6 שעות (וזה היה יום שישי ב- 9 בבוקר) ושאשאיר את הרכב. מיותר לציין שלקחתי את הרגליים שלי, את הרכב שלי, ונסעתי משם לחשמלאי פרטי שב- 5 דקות עלה על הבעיה שהיתה מתחת לריפוד על רצפת מושב הנהג (ליד המנוף של המכסה מנוע), פשוט 2 חוטים נגעו זה בזה ועשו קצר. עלה 50 ש"ח בלי קבלה... דרך אגב, אני הייתי שבוע שעבר במוסך של סקודה בחיפה וקיבלתי שירות מצויין בלי פרצופים כמו במוסך של פיאט כולל הוראות והסברים מדוייקים למה ששאלתי את המחסנאי. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
קרה שאני עומד רק בפקקים כל היום מהבית לעבודה והרגשתי שאני מבזבז את הכסף שלי ושלא נדבר את הרגל שלי (מהקלאץ' בפקקים למי שלא הבין).
הזמן היחידי שיש לי זה סופי שבוע ואני לא רואה ברכב הזה רכב לסופ"ש אז החלטתי להחליף את האוטו למשפחתית חמודה, זולה ואוטומטית (קסרה) ולקנות טרקטורון לסופי שבוע. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
ומע"מ ???תבין לבד בקיצור שוב פעם 870 שח הכל כולל הכל, פלוס כוס קפה וללא הגבלת צפיה
|
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
בערמות .מעבר לזה אני בספק ... שמגיע דגם ששונה ולו במיקצת העיניים מתחילות להיתגלגל שם כמו העיניים של " שימי תבורי " ![]() אני את חוסר המושג הזה לא ממש מחבב ..זה קרה לי לא פעם אחת ... אז שורה תחתונה למרכזיים אני לא ניכנס.. לממן מרכזיים אני יותר לא מממן.. |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Senior Member
|
צטט:
נישמח כולנו אם תשתף אותנו היכן קנית את החלפים במחיר כזה זול. במידה והם מקוריים.
|
|
|
|
#40 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
צטט:
|
|