![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תנסה את הרעיון הזה:בקצוות מכסה תא המטען יש גומיות מתברגות, כאשר הם נכנסות פנימה אז יש רעש מציק,
תנסה להבריג אותם החוצה(לא עד הסוף כדי שלא יפלו) כדי שיבודדו בין הרכב לדלת. בהצלחה. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo
|
גם לי יש בעיית חריקות
אותו דבר. בנסיעה איטית נשמע כמו תרנגולות מאחור.
חבר שלי צוחק על זה כבר כמה חודשים וכשזה היה מלווה ברעשי מים מרדיאטור חימום אז בכלל הוא היה נקרע מצחוק. את נושא המים פתרתי ע"י החלפת משאבת מים, אחרי שהתפוצצה. אני אנסה אלבדוק את עניין כבל הבלם יד. אעדכן בממצאים. כמו כן, שמתי לב שמבחוץ הרעש כמעט ולא נשמע (הקפצתי את האוטו בעמידה). בפנים שומעים אותו חזק.
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
היום בדקתי את הרכב...
נראה שכבל בלם היד יושב מצויין, ולא הצלחתי למצוא קשר בינו לבין הרעשים.
ניסיתי לשחק איתו לאורך כל מחבריו (ויש לו בערך 6-8 כאלה) לגוף הרכב, אף אחד מהם לא חופשי ולא זז אפילו מ"מ. מצאתי באמצע הרכב, לפני הדוד, גומי קרועה שצינור מערכת הפליטה אמור להיות מוחזק בעזרה לגוף הרכב, וכרגע מחוברת בצורה דיי מאולתרת, יכול להיות הגורם, ואקח את הרכב בהזדמנות ראשונה למוסך להחלפת הגומיה (אני פשוט זוכר שחיפשתי בזמנו גומיה דומה לאונו וכמעט ולא מצאתי בשום מקום ואין לי זמן לחיפושים מיותרים כרגע). כאשר "הקפצתי" את הרכב, שאני עומד מבחוץ, נשמע עם זאת באופן דיי ברור שהרעש נובע ממקור שקרוב יותר לגלגלים האחוריים של הרכב ולא ממרכז הרכב. ניסיתי לחפש, לראות, אבל ללא הועיל... מקווה למצוא לזה פיתרון, כי זה יכול לשגע את השכל בכבישים משובשים אם נוסעים בלי מוזיקה
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם זה רעשי "ציקים" כאלה אז לדעתי אלו אכן כריות הבולם ושאר הירקות באיזור.
היה לי את זה גם בELX הקודמת, רק בבקרים קרים. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
***אין צורך לצטט את ההודעה מעליך***
מה זות אומרת קריות הבולם גם לי זה קורה בבקרים קרים הרעשים האלה איך מפסיקים אותם? נערך לאחרונה על ידי Caveman : 19-02-09 ב 23:13. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
כריות, לא קריות (זה איזור בצפון), עוד כתבתי בהודעה מעליך.
קור + יובש + גומי + חיכוך במתכת = רעשים מעצבנים. לא ידוע לי על פתרון, לא טרחתי לבדוק בזמנו. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אין כריות בולמים מאחורה בדגמי הספייס.
רון, התושבות והכבל נראים טוב ואין חופשים, גם אצלי זה היה כך אך הרעשים שיגעו אותי והייתי משוכנע שזה בולם. שלוף את הכבל עם "תושבת" הגומי מתוך התפס וקבע אותו עם אזיקון בחלקו החיצוני של התפס. בצע נסיעת מבחן וחזור לכאן לספר.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש "קירקושים" מההגה בHGT | agent5 | פונטו - טכני | 31 | 25-05-09 11:44 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| שאלה לגבי טורים "משחקים" , ספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 4 | 21-03-08 15:41 |
| איך מחליפים מנורה "ברקס" אחורית שמאלית פונטו ספייס | פורום הגראז' | 1 | 13-06-07 16:24 | |
| סמל"ת במבצע: פונטו ספייס ב- 10000 ש"ח הנחה | פיאט כללי | 5 | 18-06-06 23:03 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד