![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
פיאט פונטו דגם sx שנת 97, רעידות בעת בלימה במהירות בינונית
הבעיה לא נובעות מהבלמים הקדמיים או אחוריים מכיוון שהחלפתי אותם וזה לא עזר יש לצין כי הרעידות מורגשות רק במהירות בינונית ומעלה ממה יכולה להיות הבעיה?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
רעידות בהגה או בכל האוטו, או בדוושת ברקס?
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
בכל האוטו בעיקר מקדימה ובדוושה
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רעידות ברכב
אני משער שהרעידות קיימות גם כשאינך לוחץ על דוושת הבלמים ואז גש אל מכון כווני פרונט מצוין הנמצא בתוך "המעבדה לרכב" שברח' הסתת 5 א.ת חולון, טל' ישירות אל עידן 052-3808010 ונא מסור לו ד"ש חמה ממני ושבקשתי שיסייע לך.
הוא אחד מהמקצוענים הטובים ביותר בנושאי מתלים (פרונט) וכו' ובהכשרתו הנו הנדסאי רכב. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אם הרעידות מתרחשות כאשר אתה בולם, יש בעיה בבלמים. אין פשוט מזה.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אני משער שב"החלפתי בלמים" אתה מתכוון שהחלפת רפידות בלם.
אם ההגה רועד רק בבלימה אזי הבעייה היא בדיסקים מעוותים. אתה יכול להחליף רפידות 50 פעם, זה לא יעזור כי זה לא קשור. החלף דיסקים וסע לשלום. דבר חשוב- עם בלמים וחיים לא משחקים, עשה זאת במוסך מורשה. נסיעה בטוחה.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
התכוונתי שהחלפתי הכל כולל צלחות ועדיין יש רעידות עברתי גם טסט בלי בעיה וגם איפה שהחלפתי את הברקסים טען שאינו יודע מהיכן בעיית הרעידות אך הרכב בולם באופן תקין
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| משהו לא בסדר! אבל מה ??? (או, רעידות ורעשים בנסיעה במהירות איטית) | ranyanay | פונטו - טכני | 1 | 15-12-08 11:11 |
| רעידות בעת הבלימה פיאט פונטו 97 | david266 | פונטו - טכני | 1 | 24-11-08 01:00 |
| מאוורר רדיאטור לא עובד במהירות נמוכה+ בעיה במהירות שנייה | stio | אונו - טכני | 13 | 01-08-08 15:34 |
| רעידות בספייס במהירות גבוהה (ערוך מן הסתם) | פורום הגראז' | 16 | 21-05-07 06:35 | |
| פיאט בלילה ספיידר שנת ייצור 1934 בתמונה מלפני כ 25 שנים. | פיאט אספנות | 8 | 02-12-06 21:32 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד