![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#81 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שלום אני לא יודע פשוט איפה לכתוב,אני מקווה שזה בסדר.רציתי להגיד שממש כיף לראות שאנשים כלכך אוהבים את הפיאט שלהם, ושיש מועדון ממש נחמד שאכפת לו ודואג למפגשים.
לצערי הרב הפסדתי את המפגש שהיה בגלל שחברה שלי לא נתנה לי פס. מתי יהיה עוד מפגש? אני ממש מחכה לזה. וזהו אחרי שאני קצת אתאפס על האתר אני אשתדל להשוויץ במתוקה שלי. שנה טובה לכולםםם! |
|
|
|
|
|
#82 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
כל מילה בסלע!
|
|
|
#83 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
שלום לכולם
![]() בהחלט מפגש מהנה ומעניין. וכמו תמיד שמחתי לעזור באירגון. תודה לכל מי שהגיע , וכיבד אותנו בנוכחותו. כמה תמונות שצילמתי: פיאט קופה: ![]() בדרך ![]() כלת השימחה ![]() בפנים-השקעה בלתי רגילה כל הכבוד. ![]() אלפא ספיידר חדשה ![]() נ.ב אם שמתם לב לזוג הבימרים שבאו לבקר, אחד מהם הוא בעל פרארי 360 מודנה אמרתי לו שהוא כבר פספס את מפגש פיאט, והזמנתי אותו לבוא למפגש ביד אליהו. מה שקרה אח"כ היה תדהמה רבתית במפגש ביד אליהו. מאות רצו לכיוון הפרארי לאחר מכן נסענו משם ל....המשך יבוא.
אילן פייביש עורך מגזין הרכב -Turbo Magazine המגזין למכוניות ספורט ויוקרה www.turbomagazine.co.il נערך לאחרונה על ידי turbo : 15-09-08 ב 21:03. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
מנהל
|
אז אני מבין מכך שנכון להיום משוטטות על כבישי ארצינו 4 פרארי.
2 אדומות שהיו מוכרות לי כבר, זאתי שצילומה מופיעה עכשיו (והיא אגב מדהימה) ויש את זאתי של בעלי סמל"ת בצבע סגול או משהו דומה לסגול. בקיצור יש כיום 4 פרארי בכבישי ישראל. כבוד |
|
|
|
|
|
#85 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הפרארי האדומה שמופיעה בהודעה של אילן מדהימה.
אילן- האם תוכל להרחיב על נושא המנוע/ גיר ופירוט טכני? אני מאוד מקווה שכאשר מיכאל לוי ייסע בנתיב הימני באיילון עם הפרארי שלו, הפרארי האדומה הזאת תעקוף אותו מהשמאלי במהירות הגבוהה ב- 10 קמ"ש ממה שהוא נוסע. "למה" אתם שואלים? התשובה פשוטה: שיראה שגם אחרים יכולים. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
צביקה - 5 פרארי.
3 פרארי 308 הפרארי של מיכאל וכנראה שזאת.
|
|
|
#87 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
שלום חברים
היה נחמד להכיר פגשתי הרבה אנשים טובים תודה מיוחדת לעידן (IDANGO) עם הHGT הלבנה שהביא לי סמל חדש אחרי שסוסי בר עקרו לי אותו. ירון שמצפה כבר למפגש / טיול הבא |
|
|
|
|
|
#88 |
|
כתבנו בצפון
|
באמת שמתי לב שלחלק מה- HGT לא היה סמל קדמי, ולרכב נוסף לא היה מגב אחורי.
אולי יעודד אתכם לשמוע שעצרו היום 2 אנשים שבין היתר בזמנם הפנוי, היו עסוקים לגנוב סמלי מכוניות. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
המפגש מת''א? ובכל מקרה איפה זה בדיוק המקום ליד איפה?
אני חדש פה אפשר להגיע? |
|
|
|
|
|
#90 |
|
כתבנו בצפון
|
המפגש היה כבר ביום שישי, עבור לעמוד הראשון.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 10:48 |
| מפגש מועדון פיאט, 23.6.06 - חיפה. | מועדון פיאט ישראל | 82 | 03-07-06 11:52 | |
| מפגש מועדון פיאט - 25.11.05 | מועדון פיאט ישראל | 27 | 25-11-05 19:17 | |
| מפגש מועדון פיאט 22/7/05 - תוצאות | מועדון פיאט ישראל | 9 | 13-08-05 17:42 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד