![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יש לי את הפלאג הזה אני חושב.
כשהוצאתי את הרדיו דיסק פעם לתיקון (כן, הוא כבר הספיק להיות פעם אחת בתיקון ועוד במסגרת האחריות) אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו בקלות (הוצאתי 2 מחברים מאחורה). האם לזה אתה מתכוון? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
כן אז יש לך את הפלאג, אז אתה מסודר. אין לך אפילו מה ללכת למתקין אם ככה.
אבא שלי קנה באמריקה קנווד ממש דומה לזה (כי רק בקנווד אפשר לשנות מתדרים של ארה"ב לשל אירופה) והוא דווקא בא בלי הפלאג, שזה דבר שלא ציפנו שיקרה. אז אבא שלי היה צריך להכין לבד את הפלאג בצד של הרדיו דיסק... אבל אני חושב שזה ככה רק באמריקה כי הסטנדרט לפי מה שהבנתי הוא יותר אירופאי. אז שווה לבדוק בחנות פיזית שיש את זה לפני שאתה קונה, כי אם אין זה כבר עבודה למתקין להכין לך כזה. המכשיר עצמו דרך אגב טוב למדיי, הוא מסיבי כזה, לא מרגיש עלוב, והסאונד טוב. לפני זה ניסינו מכשיר של סוני והוא נשמע ממש גרוע לעומת הקנווד, יש ממש הבדל גדול..
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 15-08-08 ב 22:40. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
כתבנו בצפון
|
עידו התקין לי את הר"ד הנוכחי במפגש פיאט הראשון (יולי 2005), אני מניח שהוא יכול להרחיב אם יש שם את הפלאג או לא, למרות שאני חושב שכן..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
לפי ההודעה הקודמת שלך, יש לך את הפלאג (בצד של האוטו). זה בעצם 2 פלאגים (והחוט של האנטנה)
מה שאני התכוונתי זה שתוודא שגם בצד של הרדיו דיסק יש את התקע, 99% שיש כי זה דגם אירופאי. כי אם יש בשניהם אז אתה יכול להתקין לבד (ובלי סכנה שיחתכו לך פלאגים), זה ממש ממש פשוט. (יש מסגרת ברזל שבאה עם כל רדיו דיסק ומתיישבת באוטו, את של הישן אתה מעקם קצת כדי שתצא, אז אתה שם את המסגרת החדשה, ואז אתה מחבר את התקעים, מכניס את המכשיר אל המסגרת, וזהו יש לך רדיו דיסק.)
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 15-08-08 ב 22:51. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
כתבנו בצפון
|
כן, יש שם 2 פלאגים בוודאות.
מה התפקיד של כל אחד מהם ומה זאת אומרת "חוט של האנטנה"? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
מה התפקיד שלהם ממש במדויק אני לא יודע, אני כן יודע ששמה מתחברים החוטים של החשמל למכשיר, החוטים לרמקולים, החוט שמודיע למכשיר מתי אתה מדליק את האוטו, חוט להדלקת מגבר וכו'..
ויש עוד תקע עגול שמתחבר לחוט אחד בודד שהוא של האנטנה. זה 2 פלאגים מרובעים עם הרבה חוטים (לפעמים התקעים האלה מחוברים לכאילו תקע אחד) ותקע עגול קטן יחסית בשביל האנטנה.
|
|
|
#17 |
|
כתבנו בצפון
|
לא הבחנתי בשום חוט נוסף שמתחבר לאנטנה. יש שם רק 2 פלאגים...
מצד שני קולטים מצויין אז בטוח שהיא מחוברת, אולי בדרך אחרת. בכל אופן אני אגש מחר לאוטו דיפו במפרץ חיפה כדי לראות מה הם מציעים, אם יהיה את מה שאני ארצה אני אקנה. מכל האתרים המוכרים (וואלה שופס, פי 1000 ואולסייל) דורשים שאני אקליד את מס' כרטיס האשראי טרם הגשת ההצעה, ואת זה אני לא אוהב לעשות. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
יש לנו בדיוק כזה רדיו בבראבה של ההורים.
חרא של דבר, לא שומעים כלום. אה, זה כי אין רמקולים קדמיים... רגע של רצינות- בהתחשב במצבם של הרמקולים האחוריים- המע' די בסדר, מה גם שאני לא מוותר על AUX קדמי. בפונטו יש לי פיוניר עם כניסה כזו. לא מטריד אותך שכל פעם שאתה מנסה להגביר הלחצן נלחץ וזה מתחיל לעבור בין מצבי אקולייזר וכד'?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לתותחים בצמיגים: זקוק להמלצה על זוג צמיגים 155/70/13 | stio | אונו - טכני | 6 | 19-05-08 22:53 |
| DVD לרכב+ מסך | DUDUSL2 | מכירה | 2 | 24-03-08 20:01 |
| קוד לרדיו דיסק המקורי ב- HGT Abarth | פורום הגראז' | 4 | 23-02-07 00:09 | |
| מסך DVD לרכב חוקי או לא חוקי? | אודיו | 3 | 14-01-07 20:33 | |
| מחפש מתאם לרדיו לפיאט בראבו\ה | קניה | 0 | 08-02-06 21:57 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד