![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו hgt
|
פלאגים חדשים מקוריים בני שבוע, חיבור למחשב אצל מוסך שמשון העלה 2 תקלות: הראשונה היא חיישן סל"ד והשניה חיישן נקישות. לאחר איפוס חזרה תקלת חיישן נקישות. נאמר לי שזה יכול לגרום לגמגומים אך כדאי לשלול דברים יותר פשוטים לפני כן, מפני שעלות החלק 1000 שח לפני מע"מ. וזה מה שאני מנסה.. דרך אגב מחיר לכוהל בודד הוא 550 ש"ח בערך לפני מע"מ למי ששאל.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
תקלת חיישן סל"ד קיימת בכל HGT שנת 2001 זה באג במחשב ניהול המנוע זה מהיום הראשון שהרכב עלה לכביש כך שלא צריך להתייחס לתקלה הזאת.
לגבי חיישן נקישות יש סיכוי שזו הבעיה מצריך בדיקה יותר יסודית כמו ניתוק התקע מהחיישן ובדיקת התנגדויות בחיישן עצמו. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו hgt
|
ז"א שהאפשרות היחידה היא לפנות למוסך.. חבל ששמשון לא מקבל hgt
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
חבר'ה רק רציתי לעדכן...
האוטו עדיין במוסך! כבר היום השלישי שלו. שום חיישן לא הלך. המשאבת דלק הוחלפה אבל לא פתרה את הבעיה. הדשבורד פורק ונמצאה צמה ראשית שמקצרת לגוף. כבר תיקנו את הקצר פעם במוסך מורשה פיאט בירושלים. עכשיו הרכב נמצא במרכזי ברמת החייל. במרכזי אמרו שיש שם בלאגן גדול בחוטים ושאני הולך לאכול מכה רצינית... כמה חבל שלא הספקתי להנות ממנה וכבר היא מיאשת אותי. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
אני מכיר את ההרגשה ואין לי מה להגיד לך חוץ מקח את זה בקלות. גם כשאני קניתי את האוטו שלי אחרי חודש של הנאה הוא בילה במוסך כמעט 3 חודשים אז תחשוב על זה שיש מקרים יותר גרועים מזה!
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
אסף אם אני לא טועה קראתי את המקרה שלך ואתה ידעתי שאתה קונה אוטו עם מנוע גמור או כמעט גמור וקנית גם במחיר יותר זול... אני ידעתי שאני קונה אוטו עם מנוע מצויין (אפילו לא 5% נפילת לחץ בכל צילינדר!) וגיר נורמאלי עם שום השקעה מכנית יקרה חוץ מווריאטור אבל גם זה לא היה סוף דרכו. ודווקא החשמל תקף אותי (אני חשמלאי - איזה אירוניה). דרך אגב - 3700 שקל . זה הנזק והרכב כרגע תקין !
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
אני ידעתי שאני קונה אוטו עם מנוע גמור אבל לא ידעתי שהאוטו הולך לשבת 3 חודשים במוסך ואני יהיה בלי אוטו!
בכל מקרה רק רציתי להגיד לך שאני מכיר את ההרגשה ואין מה לעשות יום אסל יום בסל. העיקר שהסתדר וכסף בא כסף הולך כפרה על הכסף, תהנה מהאוטו. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 16:35 |
| יעוץ לגבי פיאט אונו, היה דחוף, עכשיו ממש לא (נ | yanir1708 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 31-03-08 13:55 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 19:53 |
| מחפש ממש לא בדחיפות פונטו ספייס 2001-2002 (נערך) | shaked | קניה | 0 | 21-12-07 13:12 |
| החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 14:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד