![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
ב-HGT שלך החישני חגורות עובדים?
כי אצלי באבארט' לא עובדים שחרון |
|
|
#12 |
|
Guest
|
טוב אז ככה,
המייל שהופנה לחברת פיאט הועבר לטיפול במוסך שמשון. לאחר שיחה עם חיים לא בטוח שניתן לחבר את מושבי ה-HGT לספייס ה"רגילה" וצריך פשוט לבדוק את העניין (חיים בודק כמה עניינים מול החברה). אני מקווה שביום שישי אתפנה לבדיקת מרווח הברגים של מסילות המושבים על-מנת לבדוק אם המושבים יתאימו. שכחתי לשאול למה מיועדים החוטים אך אדבר עם חיים בקרוב מאוד ואז אשאל. Kof-Sheleg, אכן, בעקבות הודעת המכירה ב-CF עלתה במוחי המחשבה שבמקום לתקן ייתכן ויהיה שווה להחליף את המושבים. תודה על תשומת הלב. אמשיך לעדכן בקרוב, רענן. |
|
|
#13 | |
|
Guest
|
צטט:
C-5 , DMAX , LAND CROSER ועוד הרבה רכבים שיצא לי לראות את המע' הזו בהם.. |
|
|
|
#14 | |
|
Guest
|
צטט:
ולא, הם לא פעילים. טעות שלי, משום מה זכרתי שראיתי נורה כזו. כנראה זה היה באוטו של אמא שלי... |
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
גם בדגם ELX יש חוטים, לא רק ב-HGT, הבעיה שלא רואים שום איזכור לזה בספר או מישהו שדיבר על זה.
|
|
|
#16 | ||
|
Guest
|
צטט:
![]() דיברתי על דגמי הפונטו למינהם. בכללי זו מערכת מאוד ותיקה בשוק. לאימי בוולוו יש כזו והרכב בציר 94... |
||
|
|
#17 |
|
Guest
|
זו באמת מערכת דיי ישנה.... מעניין למה בפיאט החליטו לא לחבר את המערכת בדגמים השונים בישראל?
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
מאותה סיבה שהרדיו דיסק המקורי לא מותקן בדגמים העממיים, או מהסיבה שחישוקי הסגסוגת לא זמינים, או מאותה הסיבה שאין 4 כריות אויר ב99% מדגמי הספייס, או מהסיבה שאין רמות גימור נורמאליות לגרנדה.
חוסכים עלינו. |
|
|
#19 |
|
Guest
|
מה יש להם לחסוך? הכבלים כבר שם...המנורה בלוח שעונים נמצאת
רק חיישן עלוב זה כל הסיפור. א[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] הקמצנות.... מענין עם בחו"ל זה עובד? שחרון |
|
|
#20 |
|
Guest
|
מי אמר שהמנורה שנמצאת בלוח? זה רק ציור, אולי חסר מעגל שלם
לי נראה שאין בכלל מעגל בדיקה, ודווקא חישן כן נמצא בתפס. מישהו פתח את הלוח וראה לד עליו? מעניין מה טוב ברדיו המקורי? האם לפחות יש בו מד טמפרטורה? הבנתי שלרכב יש חיישן שמזהה טמפרטורה בחוץ זה למה לא נותן לי מידע? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד