מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

7.3 שנים עם האונו הסתיימו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום מסלול לרכבים קלסיים

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום מסלול לרכבים קלסיים

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 08-06-07, 13:13   #11
Guest

נתי האם משאבה של אונו 1300 מכאנית תתאים ?? כי אם כן יש לי אחת כמעט חדשה אצלי האונו לפירוק אולי יחזור לאוריגינל ??

ישן 09-06-07, 13:40   #12
Guest

משאבת דלק חשמלית באונו. מדוע ולמה???

צטט:
במקור פורסם על ידי AMIT
אני אשמח לתמונות קשה לי להבין היכן היא ממוקמת . . האם היא משאבה טורית ? האם היא שקועה במיכל הדלק ? האם היא על המנוע .? אני מניח שזה רק בעיית כיוון אז אל תלחץ .. אני יכול להגיד לך איך לבדוק אם הבעיה היא אכן בלחץ אבל צריך מעט רגישות בבדיקה .. אני אתן לך מעט רקע טכני . למזרק צריך להגיע לחץ מסויים במקרה שלך 1-1.12 באר . על משאבה סטנדרטית יתכן והמשאבה החדשה שלך לא מפיקה מספיק לחץ בכדי להניע דלק בכמות מספקת למזרק ..
ניתן לכוון מחדש את הלחץ למזרק עיי שעון לחץ שיחובר בטור ליצור כניסת הדלק לסעפת . אבל ניתן להסיק כי המשאבה או חזקה מדי במקרה קיצוני הפוך, או חלשה מדי , במידה והיא חזקה יותר אז כיוון קל להורדת הלחץ תאריך את חיי המשאבה והרכב יסע כהלכה , במידה והיא חלשה מ
די הגברת הלחץ יגרום לעומס על המשאבה ובכך יקצר את חיי המשאבה . הכל אפשרי והכל ניתן לבדוק
אני ממליץ לך לגשת למי שהחליף לך את המשאבה ולבקש ממנו לבדוק את הלחץ למזרק (אני מקווה שהוא בעל מקצוע ) ולפי הנתונים שסיפקתי לך הוא צריך לדעת לכוון את הלחץ ע"י סגירת או פתיחת וסת הלחץ המקורי . (במידה וזה אפשרי ) .
אם לא שפשוט יחליף למשאבה אחרת עד שתיפטר הבעיה..

אני מקווה שפה אכן קבור הכלב ולא סתם צירוף מיקרים מוזר של בעיה שונה כתוצאה מהחלפת המשאבה . אם זה היה השבוע גש אליו שיבדוק לפני שיעבור זמן והוא יאמר לך שזה לא באחריות .
עמית ידידי שלום רב!
לצערי אתה עושה סלט שלם, ומהומה על לא דבר.
מדובר על פיאט אונו 1400 , בעלת קרבורטור כפול. אשר הורכבה לה משאבת דלק חשמלית משום מה, שסביר להניח , לא הורכבה כהלכה, ושלא נדבר שכנראה הרכבתה היתה מיותרת, וגם יקרה הרבה יותר ממכנית.
המלצתי להרכיב משאבה מכנית, במקום שהלחליפו בה את החשמלית, ולבקש זכוי על ההפרש ועל עוגמת הנפש.
בנוסף יש להתמקד באבחנות הנכונות, של ידידידנו נתי, ממטץ קובלנץ.
לפותח השרשור, אנא ספק והרחיב בנוגע לפרטים, בעיניין הסיבות להלפת הדלק, ממכנית לחשמלית, ולא להרכבת משאבה מכנית במקום משאבה תקולה.
ומדוע ניקת קרבורטור, האם בעקבות הקרטועים?
אם כך כרגיל במחוזתינו, אתה עושה טעות לאחר טעות": 1- מחליף משאבה מכנית לחשמלעית בגלל קרטוע.
2 מנקה קרבורטור בגלל קרטוע, הקרטוע ממשיךץ
ועכשו בוודאי תרכיב משאבה מכנית, ואז יתברר שהקירטוע ממשיך, והוא נובע\ מבעיות חשמל והצתה,(הארקה לקוייה ממחשב דיזיפלקס למשל) כגון חוט הצתה פגום מכסה מפלג סדוק, פלג סדוק, ו/או תושבת גומי לקרבורטור יונקת אוויר!
מי שהוא מחברי הפורום הוותיקים, זוכר מקרה של חבר פורום בשם ליאורפ.
כמדוני שהסאגה חוזרת, במהדורה שניה, המשך בוודאי יגיע.
ארילו ידידי היקר, היכן אתה, כשזקוקים לך, וגם תגובתו של סטיו חסרה כאן. וגם של רפי לין ידידי.
בברכה
צביקה

ישן 09-06-07, 14:06   #13
Guest

קודם כל בשביל מה החליפו את המשאבת דלק לחשמלית?! אני עם המשאבה המקורית, המכאנית, ואין לי שום בעיות איתה.
ביום חמישי האחרון לקחתי את האוטו למוסך לטיפול 10K השנתי (וגם הכנה לטסט שעשיתי אתמול) וגיליתי שכל הצנרת דלק מהמשאבה קרועה וסדוקה אז החליפו את כל הצינורות.

אם הרכב מקרטע בנסיעה זה או קרבורטור סתום (קרה לי יחד עם עוד מלא תופעות מוזרות), או מחשב הצתה שעושה בעיות.
מאחורי המצבר יש קופסא ממתכת שכתוב עליה "דיג'יפלקס 2", במידה והארקה לא תקינה הרכב יקרטע בנסיעה וגם יהיו לך בעיות בהנעה (קרה לי גם).

ישן 09-06-07, 16:58   #14
Guest

טוב, לפני שזורקים סתם עצות באוויר, צריך לעשות קצת סדר בדברים (כמו שצביקה כתב).

למה הוחלפה המשאבה המכאנית במשאבה חשמלית?
האם הרכב קרטע לפני ההחלפה של המשאבה?

לדעתי אין מנוס מלבקר אצל מישהו שיודע מה הוא עושה (נתי / צביקה תמיד שמחים לקבל עוד לקוח מרוצה) שיתחיל לעשות סדר בדברים.

קובי, אנחנו מחכים להבהרות שלך

חוקי פרסום הודעות