![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
נתי האם משאבה של אונו 1300 מכאנית תתאים ?? כי אם כן יש לי אחת כמעט חדשה אצלי האונו לפירוק אולי יחזור לאוריגינל ??
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
משאבת דלק חשמלית באונו. מדוע ולמה???
צטט:
לצערי אתה עושה סלט שלם, ומהומה על לא דבר. מדובר על פיאט אונו 1400 , בעלת קרבורטור כפול. אשר הורכבה לה משאבת דלק חשמלית משום מה, שסביר להניח , לא הורכבה כהלכה, ושלא נדבר שכנראה הרכבתה היתה מיותרת, וגם יקרה הרבה יותר ממכנית. המלצתי להרכיב משאבה מכנית, במקום שהלחליפו בה את החשמלית, ולבקש זכוי על ההפרש ועל עוגמת הנפש. בנוסף יש להתמקד באבחנות הנכונות, של ידידידנו נתי, ממטץ קובלנץ. לפותח השרשור, אנא ספק והרחיב בנוגע לפרטים, בעיניין הסיבות להלפת הדלק, ממכנית לחשמלית, ולא להרכבת משאבה מכנית במקום משאבה תקולה. ומדוע ניקת קרבורטור, האם בעקבות הקרטועים? אם כך כרגיל במחוזתינו, אתה עושה טעות לאחר טעות": 1- מחליף משאבה מכנית לחשמלעית בגלל קרטוע. 2 מנקה קרבורטור בגלל קרטוע, הקרטוע ממשיךץ ועכשו בוודאי תרכיב משאבה מכנית, ואז יתברר שהקירטוע ממשיך, והוא נובע\ מבעיות חשמל והצתה,(הארקה לקוייה ממחשב דיזיפלקס למשל) כגון חוט הצתה פגום מכסה מפלג סדוק, פלג סדוק, ו/או תושבת גומי לקרבורטור יונקת אוויר! מי שהוא מחברי הפורום הוותיקים, זוכר מקרה של חבר פורום בשם ליאורפ. כמדוני שהסאגה חוזרת, במהדורה שניה, המשך בוודאי יגיע. ארילו ידידי היקר, היכן אתה, כשזקוקים לך, וגם תגובתו של סטיו חסרה כאן. וגם של רפי לין ידידי. בברכה צביקה |
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
קודם כל בשביל מה החליפו את המשאבת דלק לחשמלית?! אני עם המשאבה המקורית, המכאנית, ואין לי שום בעיות איתה.
ביום חמישי האחרון לקחתי את האוטו למוסך לטיפול 10K השנתי (וגם הכנה לטסט שעשיתי אתמול) וגיליתי שכל הצנרת דלק מהמשאבה קרועה וסדוקה אז החליפו את כל הצינורות. אם הרכב מקרטע בנסיעה זה או קרבורטור סתום (קרה לי יחד עם עוד מלא תופעות מוזרות), או מחשב הצתה שעושה בעיות. מאחורי המצבר יש קופסא ממתכת שכתוב עליה "דיג'יפלקס 2", במידה והארקה לא תקינה הרכב יקרטע בנסיעה וגם יהיו לך בעיות בהנעה (קרה לי גם). |
|
|
#14 |
|
Guest
|
טוב, לפני שזורקים סתם עצות באוויר, צריך לעשות קצת סדר בדברים (כמו שצביקה כתב).
למה הוחלפה המשאבה המכאנית במשאבה חשמלית? האם הרכב קרטע לפני ההחלפה של המשאבה? לדעתי אין מנוס מלבקר אצל מישהו שיודע מה הוא עושה (נתי / צביקה תמיד שמחים לקבל עוד לקוח מרוצה) שיתחיל לעשות סדר בדברים. קובי, אנחנו מחכים להבהרות שלך
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד