![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פונטו SX 60 אל מול ELX 80
קודם כל תודה רבה על כל המידע שמופיע בפורומים השונים.
אני מחפש לרכוש רכב קטן שישמש כרכב שני ומטרתו לנסוע בקו רחובות תל אביב (אדם אחד בלבד). הצרכים העיקריים הנם חיסכון בדלק, אמינות סבירה ועלויות החזקה סבירות. התקציב שלי עומד על כ- 30 א' ש"ח עד 35 א' ש"ח. שנים מבוקשות 2001 או 2002 לאחר קריאה וחיפוש כולל בפורומים כאן החלטתי לחפש פונטו ספייס SX 60 או ELX 80 לאור הפער במחירים בין הדגמים השונים ולאור הנאמר כאן בפורומים השונים על הדגמים הייתי רוצה לדעת האם ה- SX 60 מספיקה לצרכים הנ"ל והאם לאור ההגדרות הנ"ל כדאי לעשות את המאמץ ולרכוש את ה- ELX אשמח לעזרה |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
בתור אחד שהייתה לו ELX (רציפה) במשך שנתיים לפני הנוכחית, ונסע לא מעט פעמים ב SX, אני ממליץ כן לחפש את דגם ה ELX.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
לדעתי ה-SX תספק אותך. מצד שני ה-ELX הרבה יותר זריזה.
אם תמצא ELX שמורה ובמחיר שמתאים לך - אל תהסס. אם תמצא SX שמורה במחיר שמתאים לך, זאת אפשרות טובה. (האוטו יהיה בסדר גמור בנסיעה בין עירונית וגם בעירונית). |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
מנצל"ש - רמות גימור מול שם דגם ב2001
היי,
אני חפש SX60 מודל 2001-2002 וראיתי רכבים כאלה מודל 2001 שרשום להם ברשיון רמת גימור YOUNG, זכרתי שזה הדגם הבסיסי ביותר, אבל למכוניות שראיתי יש מד סל"ד וחום, מצב CITY ופגושים בצבע הרכב. איך זה? מה הדגם שראיתי? הכינויים לא נכנסו רק ב2003? אז מה זה ברשיון במודל 2001? |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
כנראה ראית את דגם ה"FUN"
או CLUB |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
כבר מיליון פעם דיברו על זה כאן בפורום שיש בעיה עם התוכנה שמשרד הרישוי משתמש בה שהיא לפעמים עושה בלאגן עם הרמת גימור של הפונטו כנראה אוטו דבר נרשם גם באוטו שבדקת.
לפי התיאור שלך הסתכלת על הדגם "FUN". |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
אוקי, אז זה הSX/FUN
אבל ברשיון באמת רשום YOUNG, כמו שראיתתי בהודעה למטה, בסמל"ת עוזרים לתקן את זה או שזה פרוצדורה?
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
בסמל"ת עוזרים לטפל בזה.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
שלום לך וברוך הבא !
אני נוסע כבר שנתיים על פונטו SX . כבר הייתי איתה בצפון הרחוק מספר פעמים!! היא נוחה נעימה זריזה וחסכונית מאוד. רחובות-תל אביב קטן עליה. תמצא אחת במצב טוב +טיפולים בזמן במוסך מורשה ולא תתאכזב. נ,ב : שמעתי שה ELX זריזה יותר. תוכל למצוא הוכחות בסירטונים שבדף הבית. יוסי |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד