![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
טיפול 10 אלף לפונטו ספייס גיר רגיל 2002
שלום לכולם
אני לפני טיפול 10 אלף והמד קילומטר נמצא על 98645 אלף אז יש לי לעשות גם טיפול 100 אלף השאלות שלי הן: כמה ליטר שמן נכנס בפונטו קניתי מצתים של דנסו האם הם טובים? לא יעשו בעיות ? רצועת טיימינג כבר עשיתי ככה שחוץ מברקסים מה עוד צריך להחליף (לגבי ה100 אלף) צמיגים גם כן החלפתי לפני 2000 קילומטר שמן גיר צריך\כדאי? אני לא בקטע של לחסוך אבל אני מעדיף לא ללכת למוסך לפני שאני יודע מה אני רוצה כדי שלא יעשקו אותו את ה10 אלף אני עושה לבד כל השאר מצריך מוסך תודה מראש לכולם |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
למנוע שלך צריך 2.8 ליטר שמן.
מצתים מתאימים: NGK BKR5EZ ואם של דנסו, אז אתה צריך K16PR-U אל תשכח את פילטר האוויר למזגן
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
בטיפול הבא שלי אני קונה רק את החלקים הם יהיו מקוריים במוסך מורשה בלבד ועבודה יהיה עליי כקבוע וכמו שאמרתי לעצמי הכי טוב ללכת על בטוח ולחסוך כל מיני צרות.
בקשר לצמיגים...לא ידעתי שצריך להחליף אחרי 2000 קילומטר? למומחים שנימצאים בשטח פה,האם זה באמת נדרש? |
|
|
#4 |
|
Guest
|
ארילו איפה נמצא פילטר האויר של המזגן?
וין דיזל ציינתי שלפני 2000 קילומטר החלפתי צמיגים.....ולכן יש לי עוד 43 אלף לעשות איתם |
|
|
#5 |
|
Guest
|
מסנן אויר מזגן
מסנן אויר המזגן, בפונטו "ספייס", נמצא מתחת לדשבורד בצד ימין.
מכוון הרצפה במבט ,כלפי מעלה, תראה את מכסה המסנן המלבני בצבע שחור, שיש להסיר 2 ברגים קטנים כדי להורידו ולהוציא המסנן שנמצא בתוך בית מע' המזגן/חימום/אורור. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
הכל יחסי בעניין הצמיגים.
אני מכיר כמה חבר'ה שהחליפו צמיגים על בסיס שבועי. וזה לא שהם נסעו למרחקים גדולים במהלך השבועות
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד