![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Guest
|
צטט:
![]() כמה עולה ניקוי בית מצערת בימינו? |
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
אני צריך לבדוק כמה שילם קרוב משפחה שלי לפני כמה חודשים. יש לי בראש מספר של כמעט 300 ש"ח אבל אני לא זוכר אם זה כלל בדיקת מחשב או לא (המוסך המרכזי).
נ.ב.: לגבי השפריצרים - בטיפול אמורים לפי ההוראות לכוון אותם. מישהו זוכר מתי פעם אחרונה שעשו לו את זה ? (אצלי רק פעם אחת מתוך 4 טיפולים). |
|
|
#13 |
|
Guest
|
בגוגל רשום שניקויי כזה הוא בסביבות ה200 שקל. ואם מבינים בעניין אפשר לעשות את זה לבד...(משהוא בקשר לספרייי קרבורטורים...)
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
בין 200 ל- 300 ש"ח, אין כזה הבדל עצום. אני אנסה לברר יותר מדוייק מחר.
במוסך לא משתמשים בספריי קרבורטורים אלא בחומר יותר מקצועי, משהו של BG, אם אני לא טועה. כמובן שאפשר לקנות את החומר גם לבד. הבנתי שהדרך הכי טובה היא לפרק את בית המצערת מהרכב ולנקות אותו על השולחן. זה אולי נשמע הרבה אבל בשטח זה לא לוקח הרבה זמן ובמוסכי פיאט הבעיה מוכרת מאוד. מניסיון שלי ושל אחרים מדווחים על תגובות טובות יותר של הרכב לאחר ניקוי כזה. |
|
|
#15 |
|
Guest
|
כן... זה נקראה BG44K
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
אני מבצע את הניקוי בעצמי, אחת לשנה בערך.
הפרוצדורה של הפירוק מעט שונה בגלל מבנה שונה של המנוע וזה, אבל העיקרון זהה אני מניח. |
|
|
#17 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
בקשר לליטוש של הפנסים הקדמיים, זה בלוף אחד גדול..... פשוט לוקחים מיים עם סבון מרוכז וסקווטש חזק ומלטשים את הפנס.....
ממש צחקתי בקול רם ששמעתי על ה"אדים הרעילים" כולם חרטטנים תאמינו לי |
|
|
#19 |
|
Guest
|
לגבי השפריצרים, תבדוק גם שהצינור בצד השני שלך לא מקופל ולא יוצר זרם חזק מדיי.
לגבי הפנסים, אני סובר מתופעה דומה, לא ממליץ לבצע שיפוץ? גם אני יכולל בצע ניקוי בית מצערת? (חדש לי) |
|
|
#20 |
|
Guest
|
אהלן
בכל שפריצר יש בורג רגיל קטן קח טסטר ותכוון אותו אם זה משפריץ לך על הגג סובב אותו נגד כיון השעון וזה יחזור לשמשות
פנס מקורי חשמלי (כיון) עולה 580 שקל חבר שלי רצה לחסוך וקנה ללא כיון (לא חשמלי) ב280 שקל (חדש בניילון) אני מאמין שאינפוזיה תפתור את בעיית הרעידות גש למוסך ובהצלחה |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד