![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ה.פ שקיבלתי היום.
ודעה פרטית: טיפול בפונטו ספייס
motimen היום 02:04 motimen דוד שלום. לפני שנה פחות או יותר דיברתי איתך לגבי החלפת מעבה מזגן לרכב שלי. חלף זמן ועקב חוסר במזומנים דחיתי את הטיפול. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע זאת כעת.? בנוסף יש לי עוד כמה דברים ברכב שצריכים לעבור טיפול. אשמח אם תראה את הרכב ותייעץ לי בנידון. תודה רבה מוטי מוטי אני לא זוכר שדיברנו על כך. בכול מקרה אין בעיה, אתה יכול לבוא. אבל יש בעיה עם להגיע אלי, העירייה משפצת את הרחוב וזה יקח עוד שבוע. שלח לי את מס' הנייד שלך. תביא איתך מצלמה שנצלם ונעדכן בפורום. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
כשמחליפים מעבה או כל חלק במערכת המיזוג של הרכב או כל מערכת מיזוג אוויר כזו או אחרת שעובדת עם קרר גזי יש צורך להחליף מסנן מיבש בכל פתיחה של המערכת
בנוסף צריך לבדוק את המעבה שהוא לא נוזל ושאין נזילות אחרות במערכת לאחר החלפת כל חלק כזה או אחר לפני מילוי גז
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נכון.
בנוסף יש מקרים בהם מזגן הרכב עמד זמן רב ללא גז, בשל דליפה, צריך לבצע שטיפה במערכת עם חומר מיוחד. הדבר לא פשוט משום שאסור שהחומר יעבור דרך שסתום ההתפשטות, וצריך לפרק אותו. את השטיפה עושים עם מכשיר יעודי, אפשר גם עם פיסטולט ולחץ אוויר. יאיר, אם תצתרך, נישאר לי רבע גלון מחומר השטיפה. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ה.פ שקיבלתי היום. | davidmzr | פונטו - טכני | 12 | 17-04-14 20:18 |
| ה.פ שקיבלתי היום. | davidmzr | פונטו - טכני | 3 | 25-11-13 21:57 |
| ה"פ שקיבלתי היום. | davidmzr | פונטו - טכני | 20 | 04-02-13 20:09 |
| היום קיבלתי את הרישיון לאחר 8 חודשי שלילה. | שחרון | פורום המועדון | 8 | 26-06-09 18:02 |
| היום קיבלתי פלאגים חדשים מסדרת NGK VX PLATINUM | Amit | פונטו - טכני | 0 | 22-06-09 13:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד