![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Guest
|
אדי ההילוכים ראשון ושני קצרים יחסית בHGT לכן כמעט כל אוטו יעמוד איתו עד מהירות 40 קמ"ש.בהילוך שלישי האוטו נעלם לאופק ומורגש הכוח שלו ממש טוב. ולכן הוא רשם שהם עשו תחרות עד 100 ....
שחרון |
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
אתה רוצה להגיד שבהילוך 3 ה HGT "נעלם" במראה האחורית או בשמשה הקדמית?
אני יודע שה HGT יעלם במראה האחורית שלי אחרי 40 / 50 קמ"ש.ז"א שב 100 הוא יהיה פער של כמה מכוניות(לטובתי) ביני לבין הפונטו. קשה לי גם להאמין שהוא זינק יותר מהר מרכב עם הנעה 4*4 אבל פה גם הכל תלוי בנהג. אני גם מוכן לעשות בדיקה אם תרצה. |
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
בואנה מה השיטויות האילו
הפתחיה של רכב 4X4 בהרבה יותר טובה מרכב בעל הנעה קידמית ואיך שאדי אמר הכול תלוי בנהג.. אבל לדעתי הHGT תעמוד עם הB4 בגלל המשקל שלה ונפח המנוע בהתאם ד"א אדי על מה אתה נוהג ? |
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
בקיצור,
נראה לי לא אמיתי הסיפור הזה. אני לא מזלזל ב HGT, אבל לא צריך להסחף. מנוע 1.8 , 130BHP 16.7 kgm אבל בשביל הספורט אפשר לנסות , יש מתנדבים? נ.ב. אני נוהג ב AR 164. |
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
זריזה, אין ספק - אבל לא להגזים.
אני חייב לציין שה-1.8 הזה עצלן בצורה מזעזעת מעל 6000 סל"ד (שיא ההספק אמור להגיע בסביבות 6500 סל"ד, אם איני טועה) - אין לו רצון לטפס מעל זה, הוא סתם צורח. |
|
|
|
#26 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
צטט:
davidsapir@nana10.co.il אני כל יום קוראה את המייל שלי , תירשום לי את הפל שלך או משהו לא כל כך בלי לפרסם את שלי כאן , אז ביי ביי , בנוגע לB4 זה 100% , כי זה של חבר שלי ולא פעם יצאה לי לעשות איתו , תודה |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
צטט:
נערך לאחרונה על ידי david_sp@netvision.net.il : 19-12-07 ב 01:58. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
כן, יש לי 164 , אבל גיר רגיל.
זה כבר לא טוב בשבילך אני מבין, כי היא לא אוטומטית. עם אתה עדיין נחוש בדעתך לנסות אשמח להגיע או להפגש איפושהו. אני יכול גם לצרף חבר עם 156 2.5 (גיר רגיל כמובן). עם כל זה שהאוטו שלך יותר קל,יותר קטן , אני עדיין חושב שאתה מגזים. תצרף גם את ה B4 בשביל הספורט. צור קשר : 054-7214191 אדי
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein נערך לאחרונה על ידי Eddie : 19-12-07 ב 12:12. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד