![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
נוזל קירור - פיאט MK1
שלום לכולם,
הרכב שלי חזר ממוסך פחחות עם חוסר עדין בנוזל קירור ... (שוב נזילה ?!). בהעדר נוזל פראפלו, מה הייתם ממליצים לי לעשות ? מיים מינראליים, מיים מזוקקים, מים מורתחים ... איזה סיבות יש לרכב לאבד מים אחרי שחיפשו נזילה במוסך שימשון ולא מצאות דבר למעט רדיאטור סתום כמעט לחלוטין שטופל ונוקה ... |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
דני שלום !
גם ברכב שלי היו בעיות של אובדן נוזל קירור, משהוא כמו חצי ליטר לשבוע , ושום בדיקה לא גילתה את הבעיה , נזילה מרדיאטור חימום , אימתתי זאת לאחר שביטלתי אותו לפרק זמן מסויים, ואז ראיתי שאין יותר אובדן של נוזל קירור, והחלתתי לפני החורך האחרון להחליפו...וכך עשיתי מאז לא חסר ברכב אפילו סמ"ק אחד של נוזל. בהצלחה!!! |
|
|
#3 |
|
Guest
|
השאלה היא כמה נוזל חסר.....אם זה ממש מעט עזוב את זה עד יום ראשון קנה פארפלו ותוסיף אל תוסיף מים מכל סוג שהוא בגלל כמות קטנה...חבל לקלקל את כל נוזל הקירור ואז להחליף שוב אחרי יומיים
אם זה כמות גדולה הוסף מים מזוקקים העמד את האוטו בשבת ויום ראשון קנה 4 ליטר פרפלו ותחליף את כל הסיפור אולי בנד שלא סגור? פקק ריקון פתוח? פקק מיכל עיבוי שלא סגור עד הסוף או בעל גומיות יבשות וכך הנוזל משתחרר בצורת קיטור.... משאבת מים תקולה? אני מכיר בעל פונטו שהמשאבה הייתה עובדת אצלו מצוין במשך 4-5 שעות ואז כשהאוטו עמד כמה דק' מכובה היא פלטה את הנוזל החוצה אולי הנוזל נשרף בבלוק של הראש יש מלא אפשרויות וזה ידידי מכונאי צריך לאבחן |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד