![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ
חבר׳ה ...
תראו פתחתי את השרשור לא בכדי לחפש אשמים, או לבכות , כן/לא יכול.. כדי שכול אחד יסתכל על עצמו קודם. ותתפלאו אבל דווקא המנהלים פחות אשמים. (לא מדובר על המנהלים החדשים). המנהלים הוותיקים נותנים לנו קורת גג , כאן בפורום, שממזמן יכלו פשוט לסגור אותו. חבר׳ה אני מבקש ממכם חלאס להאשים אחד את השני. מודה גם אני אשם שלא יצא הטיול לצפון. חבר׳ה באמת שכול אחד ייקח יוזמה ויראה קצת אכפתיות. דרור , תומר שתיכם צודקים. אבל על תסתכלו על 2 מתוך כול הפורום. בימים האחרונים אני מסתכל על מי נכנס לאתר , ותתפלאו מידי בוקר מחוברים קרוב ל 40 איש! אז מספיק אם זה . קחו יוזמה. תקימו משהו לחודש הקרוב . אפילו מפגש סטטי, על האש , או סתם הכירות. נ.ב. חברה יש עדיפות לאיזור המרכז כי יש גם צפונים וגם דרומים. אפשרות על נתניה שהיא פחות או יותר באמצע... |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הודעה חשובה בנוגע לשיפוץ מנוע הגה חשמלי לחברי מועדון במוסך מורשה "שחר" נתניה | BentzZz | פורום המועדון | 12 | 13-09-10 23:57 |
| טיול מועדון פיאט לצפון 4.9.2010 [פיאט קופה טורבו וכלל איטלקיות המועדון] | Snower | פעילויות המועדון | 57 | 05-09-10 18:41 |
| מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
| הודעה חשובה שפורסמה ע"י מועדון החמש ! | MGB ROADSTER | פיאט אספנות | 2 | 21-07-09 15:27 |
| מפגש מועדון פיאט והשקת פיאט 238 Camper - ה-12 בספטמבר 2008 | raanan_t | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 22 | 20-09-08 11:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד