![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אין זכות ראשונים, אף אחד לא העתיק מאף אחד. הרכבים החלו להיות משווקים באירופה באותו זמן. הם ממש לא חיקוי אחד של השני. הם פותחו באותו זמן. מיוצרים באותו מקום. מיועדים לשווקים שונים. בארץ פשוט הפיאט לא שווקה, זה הכל.
הרבה מאוד רכבים מיוצרים ומשווקים תחת סמלים שונים במקומות שונים בעולם. אם אינני טועה, ישנה גם גרסת 4X4 תחת אחד הסמלים. בכל מקרה מהלך תמוה. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
כפי שכבר ציינתי לעובדות בכל הנוגע לשאלה מי עשה מה, אין משמעות מבחינת קונה פוטנציאלי לאוטו. מעצם העובדה שהסוזוקי מיובאת כבר מספר שנים והפיאט חדשה לחלוטין כאן, ייגזר באופן טבעי השני כחיקוי של הראשון, בלי קשר למציאות וגם שם כבר היינו.
ואם בכל זאת צריך משהו חדש אולי הוא נוגע לסיבה בשלה סמל"ת החליטו להביא את האוטו הזה לארץ. אולי מעשה של יאוש הנוגע לאפשרות שמישהו פתאום יראה שפיאט יכולה להראות כמו סוזוקי שהוא כידוע "מותג בטון", אולי תיבת הילוכים נורמלית שיש לאוטו הזה, אולי לחץ של היצרן. בכל המקרים אני חושש לעוד כישלון. צריך לזכור שמכוניות מאוד מוצלחות בליין כמו בראבו, גרנדה פונטו, אפילו פנדה נמכרו כאן במשורה ולהבנתי אין לסדיצ'י הזו איזה ערך מוסף עליהן. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הפיאט שלי מתחילה לחלות...פרטים בפנים. | asaf123 | אונו - טכני | 2 | 18-11-11 09:29 |
| קיה פיקנטו 2011 בארץ | lrl23 | רכב כללי | 22 | 05-05-11 20:13 |
| בראבו HGT בארץ | aribrukman007 | בראבו - טכני | 14 | 08-07-10 09:40 |
| mdc 2009 מתחילה | moshe333 | פיאט כללי | 4 | 29-03-09 18:50 |
| פרארי GTS 308 בארץ | פיאט אספנות | 0 | 19-01-07 10:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד