![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#6 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אני דווקא הייתי ממליץ להזמין מאייבי, ולא לקנות בארץ, המחירים פה סתם גבוהים למוצרים דיי נחותים. לגבי הידית הילוכים עם הlift reverse, אני התקנתי אצלי ידית, לא זוכר בדיוק איך, אצלי המנגנון ההרמה המקורי נשאר ופשוט מרכיבים את התפוח עליו עם ברגי אלן. יש לוודא שמרכיבים ישר, שהמנגנון נכנס חלק אל התפוח. בכל מקרה אם תרכיב כמו שצריך לא צריך להיות שום תזוזה.
לגבי הדוושות דווקא הייתי ממליץ לרדת מזה, לא חוקי, ואת זה קשה להרכיב שישב כמו שצריך, ובד"כ סתם נראה זול. לגבי משענת בין המושבים, שוב אפשר להזמין מחול, יש ממש בזול, אבל יש מצב שיתקזז עם המשלוח, פריט די גדול, לכן ניתן בד"כ למצוא בחנויות אביזרים לרכב, או מערכות. בהצלחה ערן
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נפילת סל"ד בעת הפעלת מזגן - פונטו ספייס 60 כ"ס שנת 2006 | retrohaifa | פונטו - טכני | 5 | 27-09-11 20:55 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| לחץ על ה"אגוזים". או האם הדוושות בפונטו ספייס צמודות מידי? | gsk | פונטו - טכני | 7 | 29-05-10 22:45 |
| נורית "הגה" בפונטו ספייס" נדלקה ואז כבתה | zivoron | פונטו - טכני | 2 | 01-11-09 14:35 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד